Почетна » ПРЕОКРЕТ КОД СОЦИЈАЛИСТА У ГРОЦКОЈ Милан Јанковић Жире поднео оставку

ПРЕОКРЕТ КОД СОЦИЈАЛИСТА У ГРОЦКОЈ Милан Јанковић Жире поднео оставку

од admin
0 коментар

Према сазнањима Жиг Инфа, на вечерас одржаном састанку састанку у просторијама Социјалистицке партије Србије у Гроцкој, Милан Јанковић Жире поднео је оставку на место председника.

Састанку су присуствовали, према нашим сазнањима, поред руководстава ОО СПС Гроцка, руководство младих, председници МО СПС Гроцка и бивши носиоци функција.

ЖИРЕ: Да, поднео сам оставку у циљу јачања партије

Милан Јанковић Жире, потврдио је за Жиг Инфо да је поднео оставку због јачања партије.

– На вечерашњем састанку обавестио сам присутне да у циљу јачања, подмлађивања партије и декумулација функција повлачим се са места председника ОО СПС-а Гроцка. Било је доста празних речи и обећања о подмлађивању партије и ја желим да будем лични допринос томе. Морам да наведем да на мене није вршен никакав притисак, како у партији тако и са стране, и одлазак са функције председника руководим се личном проценом и то у тренутку кад је ОО СПС Гроцка забележио најбољи изборни резултат унутар градске организације СПС Београда и узео учешће у власто ГО Гроцка. Мој лични предлог је да место председника ОО СПС Гроцка у наредном преиоду треба да обавља др Ђорђе Станојевић сада тренутно потпредседник ОО СПС Гроцка и шеф одборничке групе СПС у општине Гроцка, каже Јанковић за Жиг Инфо.

Јанковићева оставка међу члановима СПС-а наишла је на опште изнанеђење. Предлог је, како сазнајемо, једногласно прихваћен и наредних дана ће се ући у процедуру избора председника.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

17 − seventeen =