Почетна » ПРИЈАВИТЕ ДВОРИШТЕ И УЛИЦУ САМО АКО МОЖЕТЕ: ГО Гроцка расписала конкурсе са словним грешкама и непостојећим мејлом

ПРИЈАВИТЕ ДВОРИШТЕ И УЛИЦУ САМО АКО МОЖЕТЕ: ГО Гроцка расписала конкурсе са словним грешкама и непостојећим мејлом

од admin
0 коментар

Обавештавамо све заинтересоване грађане да градска општина Гроцка организује Конкурс за најлепше уређену улицу на нашој општини.

Тако је данас започета вест у рубрици „обавештење“ на информативном порталу ГО Гроцка, поводом конкурса за „најлепшу улицу“. Два дана пре тога изашао је „конкурс“ и за најбоље двориште.

Поред словних и правописних грешака, поготово у конкурсу за „најуређенију улицу“, за пријаву на конкурс дата је имејл адреса на коју ће заинтересовани грађани слати пријаве, као и број телефона. Најинтересантнија је имејл адреса на коју се треба послати наводна пријава. Погледајте оба конкурса:

 

Жиг Инфо је вечерас покушао да предложи једну улицу у центру Гроцке за најлепшу , коју би требало првенствено асфалтирати. Међутим, слањем пријаве на електронску пошту одмах стиже упозорење, како се наводи, да неко покушава да вас превари са адресом.

Без обзира на упозорење, послали смо имејл на дату адресу. Аутоматски се вратила порука да „гмаил“ није пронашао дату адресу и да она не постоји.

С обзиром да се у тексту јасно види да је на датој електронској адреси, случајно или намерно, укуцано ћирилично слово „М“ на крају адресе, што је за оне који познају како функционишу електронске адресе препознатљиво да је грешка, овога пута шаљемо имејл на адресу без слова „м“. Међутим, опет је стигла порука да је адреса неисправна и да на „гмаил-у“ таква не постоји.

С обзиром да су били касни вечерњи сати нисмо позвали дати број телефона за ова два конкурса како би установили о чему се ради. Једно је сигурно, за први конкурс је прошло већ два дана, изгледа, од дана објављивања са погрешном електронском адресом.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар