Почетна » „Први већник“ у Гроцкој „дели“ новац на договор (ВИДЕО)

„Први већник“ у Гроцкој „дели“ новац на договор (ВИДЕО)

од admin
0 коментар
 
Дилберовић је рођен 1986. године, у Винчи и тврди како је завршио Грађевинску школу на Звездари у Београду. У првом покушају да заврши школу није успео, па је брзо дигао руке од учења. Када се политички активирао у СНС-у нашао је везу преко које је полагао испите на које није ни излазио и стекао школско сведочанство.
 

Док је био у опозицији, Дилберовић је уређивао локалне новине „Глас разума“, назване тако услед инспирације Шојићевом Странком здравог разума. Ове новине нису имале импресум и бесплатно су дељене по општини. У њима је Дилберовић критиковао висока примања општинских функционера, али му ти приходи нису били никаква сметња када је и сам дошао на власт.
 
Када је 2012. на власт дошла СНС Дилберовић је постао често име на платним списковима јавних предузећа. Стандард му се затим побољшао, па је променио и место боравка: прво је живео у изнајмљеном стану изнад тениских терена у Гроцкој, а кирију му плаћао Зоран Костић, директор „Зама“, предузећа које намирницама снабдевало не само општину Гроцку, већ и Железнице Србије, затим је изградио кућу тик уз Симоновића у Врчину, а тренутно станује у Винчи у изнајмљеном стану.
Стефан Дилберовић је за пар година свог „ангажовања“ у ГО Гроцка успео да обезбеди себи куповину грађевинског плаца од 28,7 ари, као и да на истом плацу сагради кућу од неколико стотина квадрата и то непосредно поред председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића.
Према подацима Агенције, Дилберовићева примања износила су негде око 850 евра. До 30.06. 2016. године он није имао никакве штедне улоге а такође није имао ништа у свом власништву.
Дилберовић је заједно са својим другом Мирољубом Радојевићем Тралетом купио портал „Гроцка инфо“ 2014. године. Ни овај „медиј“ нема никакав импресум, а преко њега кадрови СНС-а пишу похвале самима себи, а критикују све остале у општини. 
 
 
С лева на десно: Дилберовић и Симоновић (најјачи тандем, фото архива)
 
Доласком на место председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића у септембру прошле године, Дилберовић постаје већник. Већници или чланови Већа бирају се на предлог председника. Од септембра месеца, већник Стефан Дилберовић је поново напредовао као функционер. Овлашћења на месту већника су му проширена од стране председника Гроцке, те Дилберовић сада „управља“ свим токовима новца. Заправо, Дилберовић је Први већник у Гроцкој.
У снимку који данас објављујемо, чућемо Стефана Дилберовића у расправи око доделе новца из буџета ГО Гроцка предузећу „Еко Гроцка“. Стефан Дилберовић указује да је он „јачи играч“ и од тадашње председнице ГО Гроцка и да, што се тиче новце, апсолутно он мора бити обавештен, а не неко други. Јер, како каже Дилберовић, он је тај који ће кроз договор испеглати да новац легне на рачун предузећа. Није важно како, али ће лећи каже Дилберовић. Такође, чујемо и како Дилберовић укорава једног од директора и прети му отказом, због тога што није обавештен о свему.
 
Послушајте снимак:

 
 
 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар