Почетна » Први већник у Гроцкој узео директорску шкоду, а ускоро стиже и нова

Први већник у Гроцкој узео директорску шкоду, а ускоро стиже и нова

од admin
0 коментар

 Од 2016-2020. године, Дилберовић је био председник Скупштине ГО Гроцка. Доласком на место председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића у септембру прошле године, Дилберовић постаје већник. Већници или чланови Већа бирају се на предлог председника. Од септембра месеца, већник Стефан Дилберовић поново је напредовао као функционер. Овлашћења на месту већника су му проширена од стране председника Гроцке, те Дилберовић сада „управља“ свим токовима новца. Заправо, Дилберовић је Први већник у Гроцкој.

У снимку који смо недавно  објавили, чули смо Стефана Дилберовића у расправи око доделе новца из буџета ГО Гроцка предузећу „Еко Гроцка“. Стефан Дилберовић указује да је он „јачи играч“ и од тадашње председнице ГО Гроцка и да, што се тиче новца, апсолутно он мора бити обавештен, а не неко други. Јер, како каже Дилберовић, он је тај који ће кроз договор испеглати да новац легне на рачун предузећа. Није важно како, али ће лећи каже Дилберовић. Такође, чујемо и како Дилберовић укорава једног од директора и прети му отказом, због тога што није обавештен о свему.

 

Данашњи председник ГО Гроцка, Драган Пантелић хвали се како је успоставио ред у општини, што се тиче „возног парка“ или „кафенисања“ по згради општине. Све остало, испада да за Пантелића није битно. 

Први већник Гроцке, Стефан Дилберовић користи службено возило ЈП „За развој ГО Гроцка“ марке Шкода и уопште не мари за „рестрикције“ председника Пантелића. Возило марке шкода је нон стоп код Дилберовића, за разлику од других службених „општинских“ шкода. Иначе, то возило је намењено за директора тог јавног предузећа, на чијем месту је недавно постављен Борко Бали, такође близак Симоновићев (бивши председник ГО Гроцка) кадар.

Како не би долазило до сукоба око коришћења овог возила, дошло се и до најбољег решења, наручиће још једно возило. Наиме, према незваничним информацијама Жиг инфа, ново постављени директор ЈП „За развој ГО Гроцка“ ускоро ће расписати јавну набавку за нови аутомобил којим ће се он служити. Стари је ипак већ дуже времена код Првог већника, а и није у реду да се добри пријатељи посвађају око аутомобила. 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

10 − eight =