Почетна » УПОЗНАЈТЕ ЗАМЕНИКА ПРЕДСЕДНИКА ГРОЦКЕ Моралне вредности уз „Паликућу“

УПОЗНАЈТЕ ЗАМЕНИКА ПРЕДСЕДНИКА ГРОЦКЕ Моралне вредности уз „Паликућу“

од admin
0 коментар

 Раде Иветић је на листи напредњака у Гроцкој на изборима 2016. године био под редним бројем десет. У својој званичној биографији наводи  да је детињство  провео у вишечланој радничкој породици у којој је стекао прве основне моралне вредности које је сачувао до данас. По тој биографији рођен је у Босни, тачније у Гламочу 1965. године. Ту је и завршио Основну школу а Средње образовање је, према тој биографији, стекао у Србији односно Инђији где је стекао диплому машинског техничара.Пред крај рата који је буктио на подручју старе Југославије, Иветић се са породицом сели у Београд 1995 године. У једној фирми која се бавила телекомуникацијама постаје шеф градилишта и  у кратком року саградио је породичну кућу у Калуђерици.

Иако каже за себе да је стекао моралне вредности, Иветић је ипак остао веран „Паликући“ Симоновићу. Због тога је добио и заслужно место заменика председника ГО Гроцка.

Према информацијама Жиг Инфа, прошле године је на породичној кући Иветића скинуто бројило за струју и утврђена је неовлашћена потрошња због чега је искључена струја на том објекту. Иветић почетком септембра прошле године плаћа рачун по том дуговању за неовлашћену контролу у износу од 115 000 динара, међутим, не добија нови прикључак јер му стамбени објекат није легализован. Како у ЕДБ-а Гроцка ради Симоновићев синовац, Иветићу од стране „Паликуће“ је обећано да ће му проблем бити решен али да га он мора, када га постави за заменика председника, верно слушати. Тако је Иветић постављен за заменика председника ГО Гроцка, међутим према нашим сазнањима проблем са струјом му још није решен.

За актуелног заменика председника Гроцке се зна и да му је син радио у ПС Гроцка, испостави у Калуђерици а затим је пребачен за Београд. За њега се везује афера са мигрантима, када је установљено да им је наплаћивана тарифа од 25 евра за превоз аутобусом до жељене дестинације.

 

Подсетимо се, тог 20. марта 2019. године за председника Гроцке постављена је Живадинка Аврамовић која је такође у вези са фамилијом Симоновић. Наиме, Аврамовићка је била дугогодишњи књиговођа свих Симоновићевих фирми.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар

3 × two =