Почетна » Распада ли се СНС у Гроцкој захваљујући поверенику Миличку?

Распада ли се СНС у Гроцкој захваљујући поверенику Миличку?

од admin
0 коментар
razsnsgro

Власник радио Пулса, наводно, разоткрива шта се крије иза таквих текстова:

„Ко се у ствари крије иза свега? Јавна је тајна да добар део текстова на порталу Жиг инфо везано за политичка дешавања у општини Гроцка пише Горан Пекарски, новопечени посланик СНС-а у Гроцкој. Његов почетни, али и крајњи циљ свега овога јесте преузимање странке, и чистка свих кадрова који су оснивали СНС у Гроцкој, али и оних новопридошлих, који нису по вољи овог бившег члана неких странака и удружења грађана“

razsnsgro

Власник радио Пулса, иначе, већ дуже време извештава само о наводном раду портала Жиг инфо. Наводећи тотално нетачне информације, Стефан Радић покушава на све начине да дискредитује искључиво Жиг инфо.

Реторику коју користи власник радија Пулс, виђена је још од доба Симоновића. Бивши председник ГО Гроцка је заправо први који је Горана Пекарског називао лоповом, као и да је он тај који пише текстове на порталу Жиг инфо. Тако је бар било док Горан Пекарски није прешао у табор напредњака, а затим је као и многи други из  „лопова“ прешао у поштеног члана и народног посланика.

Писање власника радио Пулса, потврдило је само чињеницу да у табору грочанских напредњака траје заправо прави мали рат, како би се добила што боља позиција. Та борба за што боље позиције (фотеље) више није толико тајна. Реторика власника радио Пулса је иста она коју пласира клан Буквић- Дилберовић. Користећи наивност власника овог радија, овај клан преко истог пласира апсолутно лажне информације све у циљу дискредитовати сам СНС у Гроцкој. Јер, ако пажљиво пратите објаве на друштвеним мрежама у последњем периоду, стиче се утисак да су сви против садашњег председника ГО Гроцка, па и портал Жиг инфо. Да се Жиг инфо сврстава у политичке партије, а не у медије, такође се чуло небројано пута од стране бившег председника Драгољуба Симоновића, који је првостепено осуђен за паљење куће новинара нашег портала.

Поставља се питање зашто клан Буквић- Дилберовић пласирају овакве информације, како преко Радића, тако и по чланству СНС-а?

Одговор је највероватније код повереника СНС-а за Гроцку Милосава Миличковића. Да ће очистити одбор од Симоновићевих кадрова, Миличковић је обећао још пре две године, од како је преузео Гроцку. Међутим, да ће поверенику то тешко поћи за руком, показали су избори који су се десили прошле године. На листи одборника СНС-а за Гроцку највише је оних који су исказивали подршку бившем председнику Драгољубу Симоновићу. Исказивање подршке, можда и није највећи проблем, колико је чињеница да је доста оних који су прихватили Симоновићево понашање и деловање. Управо такви последњих дана покушавају да дискредитују целокупно чланство СНС-а у Гроцкој.

Подржавајући наводно председника Пантелића, ругајући се заменику Влашковићу и прозивајући народног посланика Пекарског је опробан рецепт Симоновићевих рецидива. Проблем је тај, што су сви они чланови СНС-а, па гледајући целокупну ситуацију испада да су у грочанском табору напредњака све „лопови, тајкуни и страни плаћеници“.

На такво чињенично стање и даље немо посматра повереник СНС-а за Гроцку Милосав Миличковић. Истини за вољу, Миличковић је недавно за Жиг инфо признао да није задовољан постојећим кадровима у Гроцкој, али да се ради на подмлађивању странке.

Дефинитивно, Симоновићевим рецидивима не одговара новопостављени заменик ГО Гроцка, Дејан Влашковић, а разлога за то је много. За разлику од председника Пантелића, Влашковић, за сада, показује чврсту одлучност да промени стање у Гроцкој. Пантелић би такође да мења ствари у Гроцкој, али се показало да његова ћутња и благост у раду су само искомпликовале ствари. За разлику од Пантелића, за Влашковића кажу да је оштрији и одлучнију у свом понашању, што је заправо сметња Симоновићевим рецидивима. Зато и не чуди објава власника радио Пулса у којој се наводно спутава председника Пантелића, зарад Влашковића.

Да је у функционисању ГО Гроцка проблем клан око Буквића- Дилберовића, свестан је и председник ГО Гроцка , Драган Пантелић. Нажалост, Пантелић није способан да се носи са таквим проблемима, те исте „гура под тепих“. Гурајући их под тепих, председник је ојачао клан који га из дана у дан само опструира. Нагледао се Пантелић свега и свачега од стране клана Буквић- Дилберовић. Као сеоске бабе које испред нечије капије оговарају и смишљају приче о својим комшијама, тако функционише и тај клан.

Долазак Влашковића на место заменика председника ГО Гроцка, постоји могућност да Пантелић ојача у својим намерама и да коначно крене да ради на датим обећањима. Влашковић Пантелићу дође као појас за спашавање оног који се дави у океану. А ако Пантелић крене да реализује дата обећања, клан Дилберовић – Буквић је у проблему. Одатле, најбоље по старом опробаном Симоновићевом рецeпту – удри најгоре и по својима само да задржиш фотељу.  За све ово време, повереник Миличковић као да је купио карту за грочански биоскоп и очекује премијеру филма „Кад јагањци утихну“. Заборавио је Миличковић да је он, заправо, главни режисер код грочанских напредњака.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација-карикатура

Можда ти се свиди

Оставите коментар