Почетна » РАСПОРЕД УТАКМИЦА НА ТУРНИРУ У ФУДБАЛУ

РАСПОРЕД УТАКМИЦА НА ТУРНИРУ У ФУДБАЛУ

од Други Пишу
0 коментар
РАСПОРЕД УТАКМИЦА НА ТУРНИРУ У ФУДБАЛУ

СРЕДА  20.07.2022

1.20.00 АМИГО ФРУИТ – ОКУПАТОРИ

2.20.45 ФОТО ЖАРЕ –ЈАДРАН ТОШИЋ

3.21.30 ЕКО ГРОЦКА –ПЛЕЈ СТОРМ

4.22.15 ВОДОВОД ГРОЦКА – ГФК РОДИТЕЉИ

 

ЧЕТВРТАК  21.07.2022

1.20.00 ЕЛЕНИК ПАЛЕТ – СПОРТСКА ОПРЕМА БЕГАЉИЦА

2.20.45 РЕСТОРАН ВИНОГРАДИ – ОПЦ ЛАЗАРЕВИЋ

3.21.30 ФОТО ЖАРЕ –ВОДОВОД ГРОЦКА

4.22.15 АМИГО ФРУИТ – ЕКО ГРОЦКА

 

ПЕТАК  22.07.2022

1.20.00 ЈАДРАН ТОШИЋ-СПОРТСКА ОПРЕМА БЕГАЉИЦА

2.20.45 ОКУПАТОРИ –ОПЦ  ЛАЗАРЕВИЋ

3.21.30 ГФК РОДИТЕЉИ-ЕЛЕНИК ПАЛЕТ

4.22.15 ПЛЕЈ СТОРМ –РЕСТОРАН ВИНОГРАДИ

 

СУБОТА  23.07.2022

1.20.00 ВОДОВОД ГРОЦКА- ЈАДРАН ТОШИЋ

2.20.45 ЕКО ГРОЦКА- ОКУПАТОРИ

3.21.30 ЕЛЕНИК ПАЛЕТ- ФОТО ЖАРЕ

4.22.15 РЕСТОРАН ВИНОГРАДИ- АМИГО ФРУИТ

 

НЕДЕЉА  24.07.2022

1.20.00 СПОРТСКА ОПРЕМА БЕГАЉИЦА- ГФК РОДИТЕЉИ

2.20.45 ОПЦ ЛАЗАРЕВИЋ-ПЛЕЈ СТОРМ

3.21.30 ВОДОВОД ГРОЦКА –ЕЛЕНИК ПАЛЕТ

4.22.15 ЕКО ГРОЦКА-РЕСТОРАН ВИНОГРАДИ

 

ПОНЕДЕЉАК  25.07.2022

1.20.00 ЈАДРАН ТОШИЋ –ГФК РОДИТЕЉИ

2.20.45  ОКУПАТОРИ- ПЛЕЈ СТОРМ

3.21.30  ФОТО ЖАРЕ- СПОРТСКА ОПРЕМА БЕГАЉИЦА

4.22.15 АМИГО ФРУИТ- ОПЦ ЛАЗАРЕВИЋ

 

УТОРАК  26.07.2022

  1. 30 РЕСТОРАН  ВИНОГРАДИ – ОКУПАТОРИ
  2. 15 ЕЛЕНИК ПАЛЕТ –ЈАДРАН ТОШИЋ
  3. 00  ПЛЕЈ СТОРМ-АМИГО ФРУИТ
  4. 45  ГФК РОДИТЕЉИ –ФОТО ЖАРЕ
  5. 30 ОПЦ ЛАЗАРЕВИЋ-ЕКО ГРОЦКА
  6. 15 СПОРТСКА ОПРЕМА БЕГАЉИЦА-ВОДОВОД  ГРОЦКА

Можда ти се свиди

Оставите коментар

fifteen − six =