Почетна » РАЗОРУЖАНИ Интервентна разоружала госте локала у Болечу

РАЗОРУЖАНИ Интервентна разоружала госте локала у Болечу

од admin
0 коментар

Да Интервентна ипак има посла и кад је ноћ мирна, показао је и случај из Болеча, где је полиција из Калуђерице, пре два дана, затражила асистенцију, због дојаве да се у једном локалу налази лице за које се сумња да има пиштољ.

С обзорим да та пицерија има два нивоа, и да је била пуна гостију, Интервентна је са две екипе, уз коришћење заштитне опреме, упала унутра и ефикасном акцијом успела да наложи свим гостима да остану на својим местима, па онда почела претрес и легитимисање.

Пронађена су два пиштоља без дозволе, „тетејац“ и „Застава 7,65“, а о ефикасности акције интервентне довољно говори чињеница да два мушкарца која су их поседовала, нису успела да их се реше и одбаце – једном је остао за појасом, а другом на столици, испод бутине, где га је држао.

Њима су одмах стављене лисице на руке и спроведени су на даљњу криминалистичку обраду, а остали из њиховог друштва сзу легитимисани и проверавано је да ли имају криминалне досијее.

Помоћник команданта Интервентне јединице главни полицијски инспектор Горан Блажић је , одајући признање припадницима јединице на доброј акцији, јер је изведена по свим правилима службе и уз минимално узнемиравање осталих гостију локала, ФоНету рекао да је такав ефикасан рад, поред осталог, и резултат сталне обуке, тренинга и провере њиховог знања и способности.

 

Жиг Инфо/Фонет

Можда ти се свиди

Оставите коментар

12 + 18 =