Почетна » Сазнајемо: Др Саша Чапрић нови председник Гроцке, Александар Рајковић његов заменик

Сазнајемо: Др Саша Чапрић нови председник Гроцке, Александар Рајковић његов заменик

Одржан састанак СНС-а Гроцка

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, у Гроцкој је завршен састанак ОО СНС-а Гроцка, којем је пристуствовао повереник Андрија Чупковић на којем је одлучено о „будућем руководству“ ГО Гроцка.

Наши извори су потврдили ранија писања Жиг инфа, да ће нови председник ГО Гроцка бити Др Саша Чапрић, док ће његов заменик бити Александар Рајковић.

Да ли ће овај доктор спасити септичких јама Калуђерчане и излечити напредњаке?

  • Саша Чапрић ће бити нешто попут Зорана Радојичића (бившег градоначелника Београд) док ће све одлуке практично доносити Александар Рајковић (досадашњи већник), наводе извори из СНС-а за Жиг инфо.

На овом састанку одлучено је да ће заменица председника Скупштине ГО Гроцка бити досадашња секретарка ОО СНС-а, Сања Савић из Лештана. Наводно, према речима наших извора, она више неће руководити странком. Како није саопштено, од стране напрењака ко ће бити председник Скупштине, претпоставља се да ће та функција припасти социјалистима, односно другом доктору Ђорђету Станојевићу.

  • Речено је да Миленко Буквић неће остати више директор Еко Гроцке, док ће садашњи директори пијаца и водовода, односно Драгана и Миланко остати на тим местима. Нови већник ће бити и Мирољуб Јевтић из Врчина, а остаје и доста старих већника, кажу извори СНС-а Гроцка за Жиг инфо.

За сада није одлучено ко ће заменити председника СНС-а Гроцка, Драгана Пантелића.

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар