Почетна » Сећања: Како је „очишћен“ грочански кеј, а волонтерима додељена захвалница

Сећања: Како је „очишћен“ грочански кеј, а волонтерима додељена захвалница

од admin
0 коментар

Канцеларија за младе општине Гроцка, одржала је 11. Јула 2013-те године, волонтерску акцију чишћења дунавског кеја око терена.

Млади волонтери су носили мајце са натписом: „Волонтирам зато што волим природу“. Ову акцију, по тадашњем писању ЈКП „Гроцка“ подржали су и косачи из овог предузећа. Мећу петнаестак волонтера акцији су присуствовали и поједини општински функционери као и, у то време,  вд директор ЈКП „Гроцка“, Миленко Буквић.

ЈКП „Гроцка“ на свом „фејсбук“ профилу такође је дао саопштење поводом ове акције:

Канцеларија за младе општине Гроцка у четвртак 11. јула у 15. часова организoвaлa je волонтерску акцију чишћења Дунавског кеја око терена! Киша је умало покварила планове, али добра воља људи који су се одазвали је била јача од лошег времена. Уз дружење и забаву и чишћење је лако ишло! Млади дају добар пример. Свако од њих је имао свој разлог за волонтирање, а сви заједно само један циљ, чистија и лепша Гроцка, наводило се у саопштењу ЈКП „Гроцка“.

30.децембра 2013-те године, волонтерима доделили захвалнице.

Канцеларија за младе Гроцка, на свом званичном профилу „фејсбук“ налога објавила је албум под називом „Новогодишњи коктел и додела захвалница највернијим волонтерима“. Албум је објављен 30. Децмбра 2013.године.

Те захвалнице су добили и, као волонтери, председник општине Гроцка, Стефан Дилберовић и садашњи директор ЈКП „Грочански комуналац“, Миленко Буквић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар

2 + one =