Почетна » Шеф обезбеђења у Гроцкој, пуцањем честитао Бадње вече (ВИДЕО)

Шеф обезбеђења у Гроцкој, пуцањем честитао Бадње вече (ВИДЕО)

од admin
0 коментар
panicbogoj2

„Духовитост“ овог грочанског напредњака је већ раније виђена у снимцима готово исте садржине.

-Сретно свима Бадње вече. Мама молим те… изговара шеф обезбеђења ГО Гроцка, а затим  старија госпођа испаљује хице из пиштоља.

 

  1. децембра 2020. године, на 5. По реду седници СГО Гроцка, пре самог уласка у салу, дошло је до вербалног сукоба шефа обезбеђења, Владе Панића са новинаром Жиг инфа који је, практично, забрањивао да новинари направе фотографије Скупштинске сале у којој се одржава седница.

 

Непознато постојање лиценце, пиштољ носи са собом, пријатељ са председником Гроцке

 

Влада Панић, пре него је постао шеф обезбеђена у ГО Гроцка, радио је у предузећу „Градитељ“. Та фирма је блиско везана са фамилијом бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића који се сумњичи да је главни налогодавац за паљење куће новинара Жиг инфа, Милана Јовановића.

Након пада Симоновића, Влада Панић тражи запослење преко Српске напредне странке, чији је члан. Врло брзо се запошљава преко предузећа „Добергард“ које је задужено, између осталога, за пружање услуга обезбеђења у ГО Гроцка.

Ново запошљење, тражило је ново ангажовање. Влада Панић је морао да се истиче у странци, што му је донекле успело још почетком 2020. године.

На Богојављење 2020. године, организовано је пливање за Часни крст у Гроцкој. Манифестацији су присуствовали тадашњи  потпредседник Владе и Министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић и државни секретар у Министарству унутрашњих послова, Милосав Миличковић (повереник СНС-а у Гроцкој).

Како би себе истакао што више, према речима наших извора, Влада Панић је на ову манифестацију дошао са пиштољем закаченим за појас, сакривеног испод јакне коју је носио.

panicbogoj2

Влада Панић, заокружен, у првим редовима за Богојављање 2020. у Гроцкој.

-Не само да је понео пиштољ, већ се свима похвалио са тим чином. Замало није испао инцидент због тога. Замислите долази Министар полиције, а он са заденутим пиштољем. На срећу, послушао је савете , те се није истицао са пиштољем, наводе наши извори.

За шефа обезбеђења ГО Гроцка, Владу Панића не постоји званична информација да ли поседује лиценцу издату у складу са чланом 11 и 12. Закона о приватном обезбеђењу. Наши извори кажу да она не постоји, док на званично питање о лиценци Жиг инфа, постављеном Управи ГО Гроцка још није стигао одговор.

ugzigpan

Према фотографијама које објављује на Друштвеној мрежи Инстаграм, Влада Панић је у изузетно блиским односима са садашњим председником ГО Гроцка, Драганом Пантелићем.

panipan

Влада Панић је недавно на свом Инстаграм налогу објавио фотографију на којој се налази у кући председника ГО Гроцка, у празничној атмосфери. На слици поред Владе Панића, видимо и већника Александра Рајковића.

Жиг инфо је у претходна два месеца истраживао колико се користе службена возила у приватне сврхе. Истраживање смо започели због информације да постоји лице које се константно служи аутомобилом „Шкода“ (са приложеним регистарским ознакама). На самом почетку истраживања утврдили смо да се ради управо о Влади Панићу и да је реч о возачу председника ГО Гроцка. Касније смо утврдили да аутомобил  којим је Влада Панић врло често виђен заправо лична својина председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића.

Приликом упућивања захтева Управи ГО Гроцка, да нам доставе списак свих службених возила, као информацију о власнику горе описане Шкоде, стигао нам је половичан одговор. Док су службени аутомобили били прикривени, односно није одговорено чије су задужење, за приватан аутомобил председника ГО Гроцка стигла је очитана саобраћајна дозвола са свим подацима. Наши извори кажу, да је управо Влада Панић очитао и одштампао саобраћајну дозволу председника Гроцке и послао уз захтев Жиг инфа.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић, Зоран Лалић

Насловна фотографија: Илустрација-карикатура (Петар Пан)

Можда ти се свиди

Оставите коментар