Почетна » УХАПШЕНИ СИМОНОВИЋ ТИК УЗ ВУЧИЋА! У Гроцкој и даље величају човека који је у притвору због паљења куће новинара (ФОТО)

УХАПШЕНИ СИМОНОВИЋ ТИК УЗ ВУЧИЋА! У Гроцкој и даље величају човека који је у притвору због паљења куће новинара (ФОТО)

од admin
0 коментар

 Иако је ухапшен Симоновић и у притвору је већ други месец Општина Гроцка несметано функционише, као да се ништа није догодило. Председника мења његова заменица Живадинка Аврамовић, која наставља стопама Симоновића.

 Живадинка Аврамовић са Јасмином Мандић (Секс афера- Цела Гроцка воли да се боцка) у обиласку радова у Бегаљици

Живадинка Аврамовић, заменица председника општине је, баш као и Драгуљуб Симоновић, из Врчина.
 
Како стоји на званичном сајту Општине Гроцка, рођена је 1958. године, по занимању је економиста, радила је у ПТТ, УРО Спорт, ПКБ Воћарске плантаже, а од 1992. као власник приватне фирме бавила се књиговодством. Члан је СНС од оснивања. Аврамовићка је позната и по томе што је била книговођа свих Симоновићевих фирми. Као заслугу за тај рад добила је место заменика председника лично од Драгољуба Симоновића.
 
СЛИКА СИМОНОВИЋА И ДАЉЕ ПО КАНЦЕЛАРИЈАМА И ОПШТИНИ
 
Жиг инфо је раније писао о феномену постављања слика у канцеларијама јавних предузећа као и у згради ГО Гроцка, где је обавеза била да сви окаче слику председника Србије Александра Вучића и председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића. Општински одбор СНС-а у Гроцкој се и после хапшења Симоновића није одрекао свог председника, иако су му пар дана пре притвора дали апслолутну подршку у, како су навели, хајци која се води против њега у медијима. 
 
Највећи апсурд је и тај што се у ГО Гроцка, као и у јавним предузећима ове општине и даље налазе слике Вучића и Симоновића. Тако је 1. марта ове годинеобележен Светски дан цивилне заштите у сали ГО Гроцка, а са зида су се „смешили“ Вучић и Симоновић. Онај који је ухапшен и који се још увек налази у притвору због сумње да је налогодавац  паљења куће нашег новинара Јовановића из Врчина тако је био величан у теми, између осталога, јединственог система снага заштите и спасавања и давању доприноса и ефикаснијег одговора државе и друштва на ризике који нас окружују.
Скупу је председавала управо Живадинка Аврамовић, заменица председника ГО Гроцка и књиговођа Симоновићевих фирми.
 

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар