Почетна » „Симоновићев букач“, Миланко, крије запослене, не мари за казне

„Симоновићев букач“, Миланко, крије запослене, не мари за казне

од admin
0 коментар
resenjepijace

 Овим чином, дефинитивно да би се Гроцка вратила на ниво власти из 2016 па до паљења куће новинара  Жиг инфа, Милана Јовановића, потребно је још само да се на место председника врати Драгољуб Симоновић.

Наиме, Повереник је издао решење у којем се налаже Пијацама из Гроцке, да 5 дана од дана пријема, достави тражене информације Жиг инфа од 19. новембра 2020. године.

resenjepijace

Иста оваква решења добила су и остала јавна предузећа у Гроцкој, која су, колико толико, испоштовала решење , док  из ЈП „Пијаце и зеленило Гроцка“ још нису одговорили по наредби Повереника. За овакав поступак, могуће су и казне које нису баш мале за правна лица.

Подсетимо се,на челу овог предузећа у Гроцкој од 22. јуна 2021. године налази се Дејан Миланковић. 

Интересантно је и „пословно напредовање“ Миланковића. Према  биографији која је достављена приликом избора за директора, Миланковић је, учлањењем у Српску напредну странку, пословно доста напредовао. Од шефа возног парка, преко пијаца и комуналног милицајца, до избора за директора јавног предузећа. Према сазнањима Жиг инфа, Дејан Миланковић је диплому Високе стручне смене „набавио“ у периоду између 2015. и 2017. године. Када су основане „Пијаце“ у Гроцкој, Миланковић је био постављен на место в.д директора. Међутим, врло брзо је био смењен, односно постављен је за заменика јер није имао одговарајућу школску спрему. У међувремену је дипломирао и добио обећање од бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића да ће бити постављен на место директора овог предузећа.

Како је Симоновић смењен у марту 2019. године, сада већ првостепено осуђеном због паљења куће новинару нашег портала, Миланковић одлази у комуналну милицију. Тог марта 2019. године, био је најгласнији гласноговорник подршке Драгољубу Симоновићу!

Дејан Миланковић са мегафоном на слици, као подршка Симоновићу (20.03.2019.)

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар