Почетна » ШИРОМ ГРОЦКЕ СТИЖУ „ПРЕТЊЕ“ Обилазе домаћинства и правне субјекте који дугују за изношење смећа

ШИРОМ ГРОЦКЕ СТИЖУ „ПРЕТЊЕ“ Обилазе домаћинства и правне субјекте који дугују за изношење смећа

од admin
0 коментар

Претходних дана широм ГО Гроцка, запослени у „Еко Гроцка“ јавно- приватном предузећу задуженом за комуналне делатности, обилазе домаћинства и правна лица који имају неизмирене обавезе према овом предузећу, упозоравајући их да ће приватним извршитељима предати њихова дуговања, те ће тако дуг од 5 000 динара постати 27 000 динара.

Како наводе у овом обавештењу, дуговања домаћинстава и привреде су вишемилионска а „Еко Гроцка“ овом приликом даје још једну прилику како би се обострано поштедели додатних трошкова.

Уколико никога не затекну на адреси дужника, запослени „Еко Гроцке“ ће вам обавештење ставити у ваше поштанско сандуче.

Иначе, „Еко Гроцка“ је од свог оснивања (новембар 2015.) имала више стотина рекламација од стране корисника због неизношења смећа а рачуни за одношење су ипак стизали на кућне адресе. На велики проценат рекламација никада није одговорено. С друге стране, „Еко Гроцка“ се не либи да обавештењима о дуговањима обилази домаћинство и упозорава их о њима.

Подсетимо се, недавно је Привредни суд пресудио да претходно предузеће које се бавило изношењем смећа на територији ГО Гроцка прогласи као активно привредно друштво, односно поништен је стечај. „Еко Гроцка“ је започела пословањем са списком корисника преузетих од ЈКП-а Гроцка. Списак је у великом броју корисника био неажуран те су рачуни стизали на имена преминулих и непостојећих личности.

Како би покушали да ажурирају списак, „Еко Гроцка“ је уз помоћ локалних власти вршила „поделу канти“ за домаћинства. Услов за подизање канте је био важећа лична карта било ког члана домаћинства. Тако је „Еко Гроцка“ фактички добила нов ажуриран списак корисника, којима могу лако потражити и претходна дуговања за то домаћинство.

Жиг Инфо је благовремено писао о позадини „дељења“ канти домаћинствима, међутим корисницима је то демантовано и пласирано им је да иза подела канти нема никакве скривене позадине.

Што се тиче „Еко Гроцка“, за све информације, примедбе, сугестије на рад запослених у фирми Еко Гроцка можете позвати следеће бројеве
011-4410-100,011-4410-113,011-4410-114. Или на мејл : ekogrockadoo@gmail.com

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар