Почетна » СМЕШНА КАМПАЊА СНС Гроцка мами бираче злоупотребом деце а затим прикрива своје дело

СМЕШНА КАМПАЊА СНС Гроцка мами бираче злоупотребом деце а затим прикрива своје дело

од admin
0 коментар

Напредњаци из Гроцке овога пута сетили се да организују припремне часове за полагање пријемног испита за будуће средњошколце  како би лакше дошли до гласова њихових родитеља.

Наиме, ОО СНС-а Гроцка објавио је на свом интернет сајту , 23 марта ове године, позив свим родитељима чија су деца матуранти основних школа са територије општине Гроцка да 26. марта дођу у страначке просторије где ће се сваког викенда држати бесплатни часови из српског језика и математике, а све у циљу припреме за полагање пријемног испита за упис у средњу школу.

Иако је обавештење писао неко ко је неписмен, наводи се да ће професори српског језика држати часове сваке суботе од 11 до 13 часова, док ће професори математике држати часове истог дана од 13 до 15 часова.

Да ствар буде још смешнија, сви такозвани заштитници грађана и повереници нису реаговали док владајућа партија злоупотребљава децу, али су зато били веома гласни када је неколико клинаца код Ивана Ивановића изнело комичне критике на рачун Александра Вучића.

Прикрили своје дело

Како би прикрили злоупотребу деце у страначке сврхе, СНС у Гроцкој је након појављивања у медијима њиховог примера злоупотребе, све што је било у вези ове објаве су обрисали. Интернет адреса на којој је било саопштено ово обавештење http://grocka.sns.org.rs/novosti/vesti/pripremni-casovi-za-polaganje-prijemnog-ispita-za-upis-u-srednje-skole , више не постоји.

Такође је обрисан и пост са странице на фејсбуку СНС Гроцке.

Поводом ове злоупотребе нико се није огласио, чак ни СНС.

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

20 + sixteen =