Почетна » СМЕТА ЈОЈ ВИКЕНДИЦА Начелница, члан СНС-а у Гроцкој, врши притисак због објављивања њене викендице на Сребрном језеру (АУДИО)

СМЕТА ЈОЈ ВИКЕНДИЦА Начелница, члан СНС-а у Гроцкој, врши притисак због објављивања њене викендице на Сребрном језеру (АУДИО)

од admin
0 коментар

Начелник одељења за комунално-стамбене и грађевинске послове ГО Гроцка Биљана Губеринић, данас је упутила уцену да Жиг Инфо уклони слику њене викендице на Сребрном језеру или ће поднети тужбу због објављивања исте.

Наиме, након што је Жиг Инфо започео серијал о сумњиво стеченом богатству општинских функционера у Гроцкој где је у првом тексту објавио „Грочанско дедиње“ на Сребрном језеру , начелница одељења за комунално-стамбене и грађевинске послове ГО Гроцка, као и члан Српске напредне странке  од оснивања, такође и  члан општинског одбора и председник савета за урбанизам, Биљана Губеринић позвала је редакцију и почела да прети тужбом због, како је навела, тотално неистинитог текста.

Међутим упитана да ли је дата слика викендице њена, Биљана је одговорила да јесте. На постављено питање како је онда цео текст неистинит а ипак је признала да је викендица  њена, Биљана није имала одговор.

Губеринић  ни након више инсистирања да каже шта јој је спорно у тексту није дала одговор на питање. Само је условљавала да се њена кућа обрише из текста иначе ће да поднесе тужбу. Није хтела ништа ни да демантује.

Такође, у једном делу говора, Биљана се оградила од владајуће коалиције око СНС-а у Гроцкој, а више пута је тврдила да је судским путем доказала да је викендицу стекла својим новцем.

Послушајте како Биљана Губеринић реаговала на текст и како је инсистирала на уклањању викендице:


Иначе, на приказаној слици у тексту , на којој се начелница жалила, није постављено њено име већ само иницијали, односно Б. Губеринић.

Спорна слика. Не демантује да је њена али тражи да се обрише.

Подсетимо се, у децембру 2013. полиција је ухапсила бивше челнике општине Гроцка који су осумњичени да су нанели штету општини, али и држави. Међу приведенима налазила се и Биљана Губеринић. Некадашњи челник Гроцке Блажо Стојановић, како су наводили медији,  се сумњичи и да је 2007. године наложио Биљани Губеринић да мимо Законом прописане процедуре изда Решење о одобрењу за изградњу и остале акте којима је започета изградња спортске хале у Гроцкој.

На овај начин, тврдили су и  полиција и Тужилаштво, ова четворка је оштетила буџет Гроцке за 255,6 милиона динара,. Притом, и буџет Србије је оштећен за 54 милиона динара.

Истрага о овом случају је још увек у току.

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар