Почетна » СМРАД НИЈЕ СА ДЕПОНИЈЕ Откривено зашто се Калуђерица, Винча и Лештане ГУШЕ У ДИМУ

СМРАД НИЈЕ СА ДЕПОНИЈЕ Откривено зашто се Калуђерица, Винча и Лештане ГУШЕ У ДИМУ

од admin
0 коментар

Грађани појединих насеља у општини Гроцка, а посебно Калуђерице, Винче и Лештана, протеклих недеља су се жалили на несносан смрад паљевине, посебно у касним вечерњим сатима.

Иако су многи били уверени да се ради о диму који стиже са депоније у Винчи, где је недавно пожар буктао тачно 40 дана, надлежни тврде да је узрок смрада ипак “на другој страни”.

Spaljivana plastika i elektroprovodnici

Спаљивана пластика и електропроводници

– Заједничком акцијом Комуналне инспекције општине Гроцка, Полицијске станице Гроцка и Комуналне полиције града Београда лоцирана су места са којих се шири несносан смрад, проузрокован недозвољеним паљењем отпада, пластике и електропроводника. Реч је о три локације у Винчи и Калуђерици, а постоје основане сумње да се недозвољено паљење врши на још неким локација, чиме су знатно угрожени становници Калуђерице, Винче и Лештана. Надлежне институције покренуће поступак против починиоца недозвољених радњи и наставиће са активним тражењем осталих локација – поручују из општине Гроцка.

Lokacije otkrivene tokom noći

Локације откривене током ноћи

Надлежни апелују на грађане да уколико примете ватру или дим хитно регаују и пријаве Комуналној инспекцији општине Гроцка на контакт телефон 011/8501312, локал 260.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

fourteen − eleven =