Почетна » СОЦИЈАЛИСТИ ГРОЦКЕ ИЗАБРАЛИ ПРЕДСЕДНИКА Ђорђе Станојевић нови лидер

СОЦИЈАЛИСТИ ГРОЦКЕ ИЗАБРАЛИ ПРЕДСЕДНИКА Ђорђе Станојевић нови лидер

од admin
0 коментар

На вечерашњем састанку ОО СПС Гроцка, за председника организације у СПС у Гроцкој једногласно је изабран др Ђорђе Станојевић.

Седници општинског одбора присуствовали су председници месних одбора СПС-а, бивши председници општинске организације, секретар Извршног одбора градског одбора СПС Београда и председник омладине СПС-а Београд Небојша Јаковљевић.

Секретар ИО ГО СПС Београда обраћајући се присутнима похвалио је организацију СПС Гроцка која је на априлским изборима остварила најбољи резултат од свих организација СПС Београда и изразио наду да ће нови председник у наредном периоду остваривати још боље резултате.

На крају честитао избор новом председнику а бившем председнику Милану Јанковићу- Жирету се захвалио на досадашњем раду.

Подсетимо се, 8. јина 2016. године дугогодишњи председник ОО СПС-а Гроцка, Милан Јанковић – Жире на састанку одбора поднео је оставку на ту функцију.

-Било је доста празних речи и обећања о подмлађивању партије и ја желим да будем лични допринос томе. Морам да наведем да на мене није вршен никакав притисак, како у партији тако и са стране, и одлазак са функције председника руководим се личном проценом и то у тренутку кад је ОО СПС Гроцка забележио најбољи изборни резултат унутар градске организације СПС Београда и узео учешће у власти ГО Гроцка, изјавио је између осталога Јанковић након што је поднео оставку.

ОО СПС Гроцка је, иначе, пред последње изборе озбиљно подмладио кадар. Сада су добили и младог председника.

За жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

three × two =