Почетна » СРАМОТА: У Гроцкој немајуи пара за децу али имају за Шабана и остале! (ФОТО)

СРАМОТА: У Гроцкој немајуи пара за децу али имају за Шабана и остале! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Родитељи малишана Основне школе „Илија Гарашанин“ у Гроцкој, од почетка школске године муку муче са хигијенским условима.

Наиме, цела школа спала је на само један таолет, дол су остали затворени. Неретеко, како кажу, и у том једном таолету има сапуна и папира.

А док родитељи муку муче, према речима наших извора из ове Основне школе, школа не може ништа да учини. Јер, према информацијама Жиг Инфа, ГО Гроцка нема пара да исфинансира завршетак радова на таолетима иако је исто започела.

Наиме, на летњем распусту, руководство школе се обратило ГО Гроцка за помоћ око таолета јер је Инспекција у Гроцкој, осим једног, све затворила због неисправности. ГО Гроцка је затим кренула у реконструкцију, те је започето са новом инсталацијом, канализацијом, али када се дошло до завршавања, односно постављења санитарија, стало се. Из ГО Гроцка, како кажу нађи извори, стигло је усмено обавештење да они пара немају.

Да мука буде још већа, малишани у овој школи немају ни адекватно грејање. Око грејања, проблем је настао због јавних набавки које није спровела Република, те је сада у просторијама школе хладно.

Подсетимо се, ГО Гроцка је од Града Београда добила 5 милиона динара за Грочанске свечаности. АМадеус бенд, Шабан Шаулић су плаћени укупно 980 000 динара. С друге стране, таолети ОШ „Илија Гарашанин“ изгледају овако, јер се нема пара:

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

five − two =