Почетна » СНС У ГРОЦКОЈ КАО ГЕСТАПО! Да ли ћете и даље мислити да живите у цивилизованој земљи?(АУДИО И ВИДЕО)

СНС У ГРОЦКОЈ КАО ГЕСТАПО! Да ли ћете и даље мислити да живите у цивилизованој земљи?(АУДИО И ВИДЕО)

од admin
0 коментар

На Милана Јовановића пензионисаног полицајца из Врчина, новинара Жиг Инфа који је разоткрио већину сумњивих радњи првог човека напредњака у Гроцкој, у последњих петнаестак дана извршена је таква тортура да се лако може упоредити са делима каква су виђена за време владавине Хитлера и Гестапоа!

Иако последњих година Србија интезивно приступа преговорима са ЕУ, где се отварају многа погавља па и она везана за људска права, у пракси у Гроцкој свако потписано словце „пада у воду“.

Наиме, Милан Јовановић је човек који је Драгољуба Симоновића (председника ГО Гроцка и ОО СНС-а) пратио и истраживао годинама, од самог почетка његовог постављења за председника ГО Гроцка. Јовановићу није било тешко да уложи свој новац и труд, како би разоткрио мутне радње овог грочанског напредњака.

Јовановић је редакцији Жиг Инфа доставио све поткрепљујуће доказе и податке које је сакупљао годинама уназад.  Жиг Инфо је, након прикупљених доказа,  избацивао више серијала о Симоновићевом наглом богаћењу и сумњивим радњама. А како су се текстови ређали један за другим, тако је власт у Гроцкој започела да врши  притиске на Јовановића.

Најновија тортура над Јовановићем је та што су му у кући којој живи искључили воду, и исекли га са канализационе мреже за коју је утврдио да је нелегално саграђена од стране напредњака Драгољуба Симоновића, садашњег председника Гроцке и бившег директора Желкезница Србије, са фирмом „Миленијум тим“.

Према документацији са којом располаже Милан Јовановић, „Миленијум тим“ на иниџијативу „Железница  Србије“ ( у тренутку када је Симоновић био директор овог предузећа), уређује пружни прелаз и потпорни зид у дужини око 1. километар  до Симоновићеве куће. Упоредо се поставља и улична-јавна расвета око имања и куће.

Приликом постављања гасног цевовода, постављају се и канализационе цеви. Првенствено у улицама Гробљанска и Таковска у Врчину. Како тврди Јовановић, мештанима овог дела Врчина су тражили по 1 200 евра за прикључак на ову канализациону мрежу.

-Лично знам да су у овом крају тражили по 1 200 евра за прикључак на канализацију иако је она већ практично била плаћена кроз штетни уговор гасификације Гроцке. Што је најгоре, за ову канализациону мрежу није урађен ни један колектор, пројекат није имао грађевинску дозволу и сав отпад из мреже је завршио на ливадама.

ВИШЕ О ЈОВАНОВИЋЕВИМ САЗНАЊИМА-ОВДЕ

Упркос Јовановићевим доказима, шеф одсека Комуналне полиције, десна рука председника Симоновића, Владимир Теофиловић наређује да се Јовановићу сруши прикључак на постојећу канализацију.

Иначе, Теофиловић нема никаве референце како би обављао послове Комuналне инспекције, тачније како би био шеф одсека.

ВИШЕ О ТЕОФИЛОВИЋУ-ОВДЕ

Припрема за Јовановићево рушење врши се тако што се шаљу инспектори на терен где се пише лажно решење да се његове отпадне воде уствари изливају на јавну површину. Инпекторка која је написала решење признаје да је натерана да то уради, иначе ће добити отказ. Колегу Јовановића смо, приликом разговора са инспекторком, озвучили како би разоткрили и имали конкретне доказе да је реч о тортури. Снимак разговора са инспекторком је запањујући о говори конкретно како се власт обрачунава са онима који покушавају да разоткрију корупцију и криминалне радње.

УПОЗОРЕЊЕ – УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК!

Јовановић након свега подноси жалбу на решење другостепеном органу, које не завршава на послату адресу већ се жалба задржава у Гроцкој. Када се сазнало за тај податак, Јовановић се обраћа надлежним институцијама у Београду. Након обрађања, Комунална полиција заједно са начелницом излази на терен и утврђује да код Јовановића нема никаквог изливања. Ипак, Комунална инспекција у Гроцкој издаје решење о рушењу!?

У првом покушају рушења, присуствује Комунална полиција која јасно у свом извештају наводи да код Јовановића не проналази никакво изливање за шта и обавештава Комуналну инспекцију, као и Теофиловића који је све време присутан. Међутим, Теофиловић и даље инсистира да се изврши решење образалажући да се отпадне воде изливају у шахти испод на јавну површину. Након отварања поклопца шахте, Комунална полиција утврђује да и ту не постоји изливање отпадних вода.

ДОКУМЕНТАЦИЈА- ИЗВЕШТАЈ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ

Упркос свему, Теофиловић долази након пар дана од првог покушаја извршења лажног решења и руши канализациони прикључак Јовановића. За његово извршење ангажује Полицијску станицу у Гроцкој под јако сумњивим околностима.

Наиме, према Закону о полицији у Члану 53. , се наводи следеће:

„Ако се при извршењу акта државног органа или правног или физичког лица са јавним овлашћењима, односно овлашћеног правног или физичког лица у поступку вансудског намирења (у даљем тексту: извршења) основано очекује отпор, Полиција ће тим органима и лицима на њихов писани захтев, пружити помоћ ради омогућавања безбедног спровођења извршења.“

Такође, у члану 54. Се наводи следеће:

„Помоћ у спровођењу извршења Полиција пружа на основу писаног захтева овлашћеног субјекта из члана 53. став 1. овог закона који се подноси месно надлежној организационој јединици Полиције, најмање пет радних дана пре дана одређеног за извршење.

У захтеву за пружање помоћи морају бити наведени разлози због којих је потребна помоћ Полиције, а уз захтев се прилаже копија акта који треба извршити, са потврдом извршности, доказ о покушају извршења без пружања полицијске помоћи и доказ о ангажовању пратећих служби које су неопходне за извршење.

 У хитним случајевима, захтев из става 1. овог члана може се поднети и усмено, уз достављање писаног захтева у року од 48 часова.

 Начелник полицијске управе, односно начелник полицијске станице одлучује о ангажовању Полиције и о обиму и начину пружања помоћи у спровођењу извршења и о томе благовремено обавештава подносиоца захтева. Пре почетка спровођења извршења, Полиција је дужна да упозори извршеника или друга присутна лица да ће употребити средства принуде против њих ако буду ометала или спречавала извршење.“

Међутим, полиција у Гроцкој излази на терен као подршка Комуналној инспекцији без да су ипоштована ова два члана Закона. Према нашим информацијама, Владимир Теофиловић тражи асистенцију полиције на лицу места, однсоно истог дана када је приступио рушењу канализационог прикључка Јовановића. О томе сведочи и допис који је послат полицији у Београду.

Погледајте како се извршава рушење канализационог прикључка:

 

А ако сте помислили да је ту крај, грдно сте се преварили. Притисци на Јовановића се настављају тако што се искључује са водоводне мреже! Дан након што је „откачен“ са водоводне мреже, ЈП „Водовод и канализација“ долази до Јовановића, такође уз полицијску пратњу и његово домаћинство искључује са водоводне мреже. Разлог је, како је наведено, да Јовановић нема мерно место. Међутим, Јовановић је водовод у Гроцкој још пре две године обавестио да му је мерно место-водомер, скинут од стране њихових радника и затражио да му се он врати. На Јовановићев допис одговора није било све до тренутка када је почео да разоткрива нелегалне радње председника Гроцке. Након две године, упркос што је редовно измиривао своје рачуне који су му слати, Јовановић напрасно искључују са водоводне мреже, такође упркос упућеној жалби.

ВИШЕ О ТОМЕ-ОВДЕ

Према сазнањима до којих долазимо, за Јовановића је спремљено још једно рушење! Како сазнајемо из кругова истих оних који су нам и доставили податке да ће се кренути у рушење ова два субјекта, следеће што га очекује јесте рушење стамбеног објекта!? Иначе, Јовановићев објекат и целокупно домаћиснство су легализовани.

Јовановић се због свега обратио у више институција. Написао је и допис премијеру (ОВДЕ). За сада, врло слабог помака има.

И ОВО ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАЈТЕ- ШЕФ КОМУНАЛНЕ ИНСПЕКЦИЈЕ ИСПУШТА ОТПАДНЕ ВОДЕ НА УЛИЦУ-ИНСПЕКТОРИ ЋОРАВИ!

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

four × five =