Почетна » Станари из Космајске улице у Гроцкој имају проблем са комшијом који обавља нужду свуда по комшилуку

Станари из Космајске улице у Гроцкој имају проблем са комшијом који обавља нужду свуда по комшилуку

Никако да реше проблем

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Станари из улице Космајска 2 и околних зграда у Гроцкој, имају проблем са комшијом који врши нужду свуда по комшилуку.

Пријавили су овај проблем и комуналној инспекцији у Гроцкој, као и појединим функционерима али проблем нико да им реши. Због нерешавања проблема, станари из Космајске 2 и околине су из дана у дан све више затрпани фекалијама и другим отпадом.

Комшија који врши нужду има проблем са купатилом. Како кажу станари из Космајске два, још почетком јула запушена му је канализација и квар никако да се санира. Поједини станари који се налазе испод њега имали су проблем са процуривањем и појављивањем влаге у њихова купатила. Комшија је престао да се служи купатилом, али сада нужду обавља свуда у околини.

  • Тај његов стан се води на његову сестру и он ту живи. Од када је избио проблем са његовим купатилом он обавља нужду око наше и суседне зграде. Врло често нешто и просипа са свог прозора, увек се прибојавамо да нас „лепо не окупа“. Пријавили смо у општини Гроцка, пријавили смо и комуналној инспекцији овај проблем, али никако да се реши. Једном нас је неко упутио да га пријавимо Центру за социјални рад јер „то нормалан човек“ не може да уради. Нека дође лепо инспекција, па нека га она пријављује. Стварно је невероватно какав проблем имамо у 21. веку, каже једна станарка из Космајске 2 за Жиг инфо.

Станари из Космајске два, послали су и фотографије онога што остане за овим комшијом, и са чиме се они свакодневно суочељавају, али осим насловне, остале фотграфије нисмо објавили због узнемиравајућег садржаја.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар