Почетна » ШТЕТАН УГОВОР ИЛИ НЕЗНАЊЕ Да ли је цена за одношења смећа у Гроцкој исплатива?

ШТЕТАН УГОВОР ИЛИ НЕЗНАЊЕ Да ли је цена за одношења смећа у Гроцкој исплатива?

од admin
0 коментар

Цена за комуналне услуге одношења смећа на територији ГО Гроцка, од 1. новембра 2015 године, од када је са радом почело прво јавно- приватно партнерство „Еко Гроцка“ је 480 динара по домаћинству.

Пре потписивања уговора, челни људи ГО Гроцка су обећали да ће новим споразумом о јавно-приватном партнерству донети да цена за комуналне услуге буде 10. посто јефтинија.

Када је расписан тендер за јавно-приватно партнерство, у тендерској документацији се наводило да ће депоновање смећа у  Винчи бити ослобођено плаћања. Међутим, на потписаном уговору између фирме „Магип“ и ГО Гроцка, ставка око коришћења депоновоња смећа на винчанској депонији без накнаде је изостављења.

Према незваничним информацијама Жиг Инфа, депонија у Винчи је почела да наплаћује предузећу „Еко Гроцка“ услуге депоновања смећа у износу од 700 динара по тони. Према истим информацијама, ова услуга наплаћивања депоновања доноси нове непредвиђене трошкове предузећу „Еко Гроцка“, те се иплативост цене од 480 динара по домаћинству доводи у питање.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

7 + 17 =