Почетна » Сутра без воде делови општина Сурчин и Гроцка

Сутра без воде делови општина Сурчин и Гроцка

од admin
0 коментар

Због планираних радова на водоводној мрежи сутра ће остати без воде потрошачи у појединим деловима општина Сурчин и Гроцка, саопштило је Јавно комунално предузеће „Београдски водовод и канализација“.

У општини Сурчин, у среду од 8.00 до 20.00 сати, без воде ће остати потрошачи у насељу Ледине и улицама Сурчинској (између насеља Ледине и Војвођанске улице) и Војвођанској (између Аеродромског пута и Сурчинске улице).

Због радова у општини Гроцка, у среду од 9.00 до 13.00 сати, без воде ће остати потрошачи у вишим деловима улица Београдске и Петра Драпшина са прилазима у насељу Врчин-Траншпед. Потрошачи у нижим деловима поменутих улица имаће умањен притисак.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су аутоцистерне, наводи се у саопштењу, а потрошачи су позвани да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација“ на телефон 3-606-606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на сајту www.бвк.рс.

Тањуг/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар