Почетна » ТАКО СЕ ДАРУЈЕ ЗА БАДЊИ ДАН „Пепељуга“ по трећи пут даровала у Гроцкој малишане (ФОТО)

ТАКО СЕ ДАРУЈЕ ЗА БАДЊИ ДАН „Пепељуга“ по трећи пут даровала у Гроцкој малишане (ФОТО)

од admin
0 коментар

На Бадњи дан 6. Јануара 2017. године хуманитарна организација „ Чаролија, Пепљњуга 21. Века и пријатељи“  из Гроцке организовала је по трећи пут акцију даривања малишана.

У главној улози су биле Светлана Урошевић, препознатљиво лице ове хуманитарне организације и њена мајка, које саме живе у готово немогућим условима, а опет бескрајна топлина њихових срца их не спречава да дају све од себе.

„Дуго нисам славила Божић, јер сам на тај дан изгубила оца , док  нисам решила да га претворим у  још једну од многих бајки- каже Светлана Урошевић, познатија у јавности као „Пепељуга 21. Века“.

-И ове, треће године за редом, иако је у нашој кући зима, иако сам се буквално смрзла тако да ми је хладноћа ушла у сваку кост док сам паковала поклоне, „Чаролија“ мора да иде даље. Имала сам срећу да ми тата није оставио само новац као што други остављају другој децо већ ми је оставио други дар- да волим живот , да га славим помажући деци и усрећујући људе. Захваљујем се  Тати, Мами, Пеђи, Дејани (која је дошла из Новог Сада), Едију и Душки са породицом, донаторима Орбицом, дивним људима који су поделили  слаткише и играчке, Међународном клубу
Жена, госпођи Мими Захорјански, Тањи Леви и госпођи Мирјани Антић., каже Светлана.

Захваљујући бројним пријатељима, добротворима  и поштоваоцима њеног рада и на Бадњи дан 2017. године било је на платоу у центру Гроцке испред зграде општине ирваса, Снешка белића, јелке и поклона.

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар

nine − four =