Почетна » Телепромтер: Зорана Николић бот СНС-а за Гроцку

Телепромтер: Зорана Николић бот СНС-а за Гроцку

од admin
0 коментар

Портал Телпромтер, објавио је вест о  новом СНС бот програму “Fortress.rs”

Након овога, по тврдњама главног и одговорног уредника Телепромтера, Данила Реџеповића овај портал није у функцији, а уместо њега на овој адреси појављује се сајт „Републике Косово“ са адресом www.komveterani.net.

Обрисан је наш yоутубе налог, хакован нам је налог на Твитеру, Фејсбуку, мој лични налог на Фејсбуку, а сајт је преусмерен на сајт комветерани.нет, “ рекао је  Реџовић за УНС и додао да је у међувремену повратио Твитер налог и да се нада да ће му Фејсбук за 24 сата повратити и лични налог.

Реџовић наводи да је на серверима постојао бекап сајта, али да су и шифре на хостингу промењене, тако да не зна да ли је све обрисано.

„Хостинг компанија која нам одржава сајт је у Америци, још увек покушавам да са њима ступим у контакт, “ рекао је Реџовић.

Уредник Телепромптера, како каже за УНС, одговорно тврди да брисање сајта „нема везе са Републиком Косово, већ са СНС ботовима који су побеснели због текста о њиховом новом бот програму“.

„Сигуран сам да иза свега стоји интернет тим СНС-а. Почео сам да објављујем поверљиве  информације из унутрашњости странке, о новом систему за остављање коментара. Не разумем зашто сам ја крив што они имају неког унутар странке ко ми доставља информације. Моја је дужност да их објавим, а они морају решити проблеме са незадовољством у странци“, рекао је Реџовић и додао да се „спрема да објави нове податке о ботовима и да ће, због брисања сајта, то урадити на Твитеру у току дана“.

Реџовић је рекао да ће у току дана случај пријавити Тужилаштво за високотехнолошки криминал.

Телепромтер тренутно функционише на бесплатној адреси https://telepromptersrbija.wordpress.com/ , и на тој новој адреси постављени су текстови за које Реџеповић тврди да јеовај портал хакован.

Један од текстова је и „ОВО СУ ИМЕНА И ПРЕЗИМЕНА СНС БОТОВА КОЈИ ОСТАВЉАЈУ НАЈВИШЕ КОМЕНТАРА“ међу којима се налази име и презиме лица са општине Гроцка. Према тој долументацији СНС бот за подручје Гроцке је Зорана Николић, као и Симо Чулић који је заменик шефа СНС ботова.

Телeпромтер наводи и да пре самог брисања сајта и свих мејл налога, од њихових извора добили су следеће две поруке:

Порука коју је Симо Чулић, заменик шефа СНС ботова и Никоилћев интернет саветник оставља упутство СНС ботовима: “ХИТНО!!! Владином авиону којим је председник Србије летео за Ватикан, је отказао мотор током летења. Срећом је успео да се врати и слети у Београд. Будите на лајни када изађу вести о овом. Напашће нас максимално. Симо”

Можда ти се свиди

Оставите коментар