Почетна » У Дражњу малишани користе „сумњиву воду“, директора локалног водовода „баш брига“

У Дражњу малишани користе „сумњиву воду“, директора локалног водовода „баш брига“

Какву воду користе у ОШ "Мића Стојковић" у Дражњу?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Родитељи малишана који похађају Предшколско образовање у ОШ „Мића Стојковић“ у Дражњу, данас су контактирали редакцију Жиг инфа и „изразили сумњу“ у квалитет воде из локалног водовода, а која се користи у наведеном објекту.

Вода је жута, мутна и не баш пријатног мириса, истакли су родитељи малишана, а своје тврдње су покрепили фотографијама воде које су наточили са чесме из ове локалне школе.

Директор водне задруге Точак каже да исправност воде није његов посао

Дејан Гајичић, директор водне задруге „Точак“ из Дражња, каже да када наш портал буде надлежан за исправност воде, „изаћиће нам у сусрет“.

 

  • Као прво, анализе не радимо на дневном нивоу, већ месечном по препоруци градског Завода за јавно здравље Београд. Као друго да ли је испоштована процедура након распуста? Не знам (написао заједно незнам, прим. аут) јер не радим у школи и није то мој посао. А као треће, зашто бих Вама било шта објашњавао? Када будете надлежни за хигијенску исправност воде радо ћу Вам изаћи у сусрет, а до тада сензације за свој портал потражите на другом месту, изјавио је у писаној форми директор водне задруге „Точак“ из Дражња, Дејан Гајичић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар