Почетна » У ГО Гроцка излазност 24,1 посто, од тог броја 59,1 Да, 40,9 Не

У ГО Гроцка излазност 24,1 посто, од тог броја 59,1 Да, 40,9 Не

од admin
0 коментар
viber image 2022 01 16 22 51 17 005

Иако је на изборима гласала трећина уписаних бирача, Републичка изборна комисија није прва саопштила прелиминарне резултате већ је то учинио председник Србије на конференцији за медије у просторијама његове Српске напредне странке (СНС).

Иначе, у просторијама Српске напредне странке, на Вучићевој конференцији било је чланова ове странке из Гроцке, на челу са председником Драганом Пантелићем.

viber image 2022 01 16 22 51 17 005

Лево: Драган Пантелић, у средини: Мирољуб Радојевић-Трале, десно: Александар Рајковић

Ни изборна Комисија у Гроцкој још увек није саопштила резултате изјашњавања грађана на референдуму. Према сазнањима Жиг инфа, излазност у овој локалној самоуправи је 24,1 посто. Од тог броја, за ДА је гласало 59,1 посто (10454), за НЕ 40,9 посто (7235).

 

Највећа излазност била је у родном месту председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића , 53 посто. Најлошија излазност је била у Калуђерици у ОШ „Алекса Шантић, 16,7 посто. 

 

За сада знамо коначне резултате на појединим бирачким местима. На БМ-у 16, у Гроцкој у Месној заједници било је  за НЕ (260),  за ДА (249).

 

 

Јасмина Мандић поново у хајци против новинара Жиг инфа

Пре неколико година тадашња заменица председника Општине Јасмина Мандић, била је врло актуелна због умешаности у секс скандал који је недељама тресао Општину. Због тог скандала, скинута је са листе за народне посланике. Ипак, на тај скандал се заборавило, те је нови повереник СНС за Гроцку, Александар Јокић на место секретара странке поставио управо Мандићку.

Јасмина је председавала седницом Општинског одбора СНС Гроцка, када је позвала све чланове да подрже Драгољуба Симоновића (бившег председника Гроцке) у борби против хајке који воде новинари Жиг инфа. Иначе, Симоновић је првостепено осуђен као налогодавац за паљење куће новинара Милана Јовановића.

Мржња према новинарима Жиг инфа није изостала ни вечерас, јер је Мандићка почела да врши „детаљну истрагу“ ко је новинарима Жиг инфа проследио званичне податке Изборне комисије у Гроцкој. Недавно је председник ГО Гроцка, Драган Пантелић изјавио да  подржава „слободан рад медија и оштро осуђује било какав притисак на медије и новинаре ко год га вршио“. Међутим, у реалности се дешава оно што је вечерас демонстрирала новопостављена секретарка СНС-а, Јасмина Мандић. Како кажу наши извори, претила је са БИА, УКП-ом и полицијом за високотехнолошки криминал, само зато што је на Жиг инфу изашао податак о излазности. Пре тога, подсетимо се, председник Гроцке са својим „посинком Ацом“, „основцем-одборником Тралетом, и другима био је у седишту СНС-а, тапшући Вучићу.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

18 − 5 =