Почетна » У Гроцкој Дилбер „муља“, Миличко аминује (ВИДЕО)

У Гроцкој Дилбер „муља“, Миличко аминује (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

 Да ли је правда ,,слепа“ само за слепе код очију? Надамо се, ипак, да није глува, па вам зато шаљемо ове тонске записе (шест снимака) на којима се хвале како пљачкају наш новац, објавио је Јовановић.

И заиста, шта се дешава са актерима, како су сами изјавили, незаконитих радњи који иду код обнажених водитељки на Пинку? Не може, а да се не постави питање ко штити те јунаке грочанског злог доба.

Према незваничним информацијама, председник ГО Гроцка, Драгана Пантелић добио је исти снимак као и наша редакција, чије аудио записе слушате претходних десетак дана, само недељу дана пре. Како није реаговао на исти, снимак је послат Жиг инфу. Након што смо почели да снимак објављујемо у деловима, стигло је још три. Тако дознајемо да се координатори снимају између себе, да су у незаконитим радњама и да ће због тога напредовати у каријери, као и да се новац додељује на договор.

Али, да се вратимо на наш правосудни систем и питање, ко штити оне чије снимке слушамо ових дана? Снимци су постали сувише вирални и готово нема кутка у Гроцкој, па и у Србији где се не препричавају. Наши извори кажу да се снимци слушају и у врху Српске напредне странке. Међутим, у Гроцкој немамо чак ни понуђене оставке, а о некаквом процесуирању и да не причамо. Јер, ако председник Гроцке и није знао за постојање снимка, сада га зна. Зашто, једноставно, не покрене дисциплински поступак, поготово за већника Дилберовића којег је он лично поставио? Зашто не реагује и још увек актуелни повереник СНС-а за Гроцку, Милосав Миличковић?

Много је питања, одговора нема. Данашњи снимак, који објављујемо, можда ће дати одговор, барем делимично, на многобројна питања. Јер, по речима већника Стефана Дилберовића, за све своје поступке он је питао повереника Миличка. Та изјава указује, гледајући целокупну ситуацију, да је за овакво стање у Гроцкој ипак умешан и сам врх Српске напредне странке, те због тога не долази до апсолутно никаквог „кажњавања“.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

2 × two =