Почетна » У Гроцкој одржана 25 седница Скупштине општине, последња у овом сазиву

У Гроцкој одржана 25 седница Скупштине општине, последња у овом сазиву

20 минута потребно за "буџетску седницу"

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Данас 1. јула 2024. године, одржана је 25. седница СГО Гроцка на којој је усвојен буџет за ову годину.

Интересантно је да је ова седница заказана након што је заказана Конститутивна седница за 9. јул, као и да је по први пут у новијој историји вишестраначја, седница одржана у касним поподневним сатима, односно у 17. часова.

У Гроцкој прво заказана Конститутивна а затим и редовна седница СГО Гроцка у старом сазиву

Буџет је усвојен званично једногласно, међутим једна од одборница није гласала за. Како је касније рекла нашем порталу, не жели да гласа за нешто што неће бити испуњено, као ни до сада што није било.

20 минута осам тачака, није било председника Гроцке

Раније буџетске седнице СГО Гроцка у овом сазиву доносиле су вишесатна излагања, данашња је трајала двадесетак минута. Лидер у излагању и правдању буџета пред одборницима био је актуелни председник Драган Пантелић. Међутим, да Пантелић неће присуствовати данашњој седници назирало се још пре почетка исте. На месту где би требао седети председник није било постављена ознака. Ознака је постављена само за његову заменицу, Душицу Мемаровић која је присуствовала овој седници. Наши извори из СНС-а кажу да је председник Пантелић желео да присуствује данашњој седници, али му то није дозвољено.

Погледајте данашњу седницу:

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар