Почетна » У Гроцкој омладинац напредњак хоће секс, повереник му каже да дела говоре

У Гроцкој омладинац напредњак хоће секс, повереник му каже да дела говоре

Унутар партијска СНС дешавања

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Кадрови Српске напредне странке из Гроцке не престају да изненађују локално становништво. Нема дана да једну аферу не затрпа нека друга па трећа и тако редом. 

Доласком новог повереника на чело напредњака  Андрије Чупковића, дошло је до таквог кадрирања , да су се поједини чланови који су и оснивачи странке у Гроцкој, згрозили.

У стилу бившег председника ОО СНС-а, Драгољуба Симоновића којем се суди као осумњиченом налогодавцу за паљење куће нашем колеги Милану Јовановићу, и Чупковићу је „кост у грлу“ Жиг инфо којег би се радо решио, да може.

Какав стил, такви и кадрови. Отуда и не чуди да је један од кадровика омладинаца и Марчета Милан, који своје слободно време радо проводи уз Драгољуба Симоновића. Толико му је веран, да долази на суђења против Симоновића као његова подршка, а као „верни џеки“, уредно залаје, кад год му се пружи прилика на новинаре Жиг инфа.

Према ранијој исповести нашем новинару, изјавио је да је Симоновић њега аболирао од „пар казни“, те зато има моралну обавезу да га подржи.

Наиме, особа која има досије у полицији, Марчета Милан родом из Болеча, један је од оснивача Фејсбук групе „Правда за Драгољуба Симоновића“. Марчета је познат као проблематична особа још од детињства. Учествовао је у разним кривичним делима, секао је вене у уживо преносу на друштвеној мрежи Фејсбук, неретко виђан са особама криминогене прошлости.

Марчета и не крије да је са Симоновићем у добрим односима, као и да од њега добија инструкције шта да пише и како да напада новинаре Жиг инфа. Постоје и фотографије Симоновића и Марчете где су њих двоје у Симоновићевом аутомобилу и иду на некакав „радни задатак“.

Овакав „феноменалан“ досије, пласирао је Марчету у сам врх омладине напредњака у Гроцкој. Поред физичких активности младих напредњака, постоји и „воцап“ група омладине СНС-а Гроцка, у којој се налази 77 чланова. Међу њима и имена, не баш омладинаца, предсеника Гроцке, Драгана Пантелића, његовог заменика Дејана Влашковића и најутицајнијег међу њима повереника Андрије Чупковића. У расправци на овој воцап групи, „омладинац Марчета“ је написао да треба, парафразирано, дохватити снајку уредника Жиг инфа и силно ј…. Повереник Андрија Чупковић је реаговао тако што је написао да дела говоре и да они са Жиг инфа могу само да „пишу глупости“. Председник Гроцке је „подигао палац у вис“. Све док није реагова Вељко Лалић из Младеновца , предводник СНС омладине из Гроцке и написао да је такав коментар неумесан, те да исти треба избрисати. Марчета је то учинио, а расправа је настављена поново о раду Жиг инфа.

Председник Гроцке, Драган Пантелић и  Андрија Чупковић су сазнали да смо дошли до преписке у којој Милан Марчета грубо вређа супругу уредника и колегиницу са Жиг инфа, међутим по методи коју је увео повереник, названа „чупкова“, на прошлост се заборавља и креће се у нове победе. То што је Марчета изјавио, а кључни функционери подржали је као нека далека прошлост. То што је Марчета Симоновићев играч и то је небитно. По чупковој методи важно је да се иде напред, а ни садизам му није страна метода. Ту методу најбоље испољава према својим најближим сарадницима.

Управо по тој чупковој методи, млади напредњак је наставио да коментарише у сексуалном контексту, само овога пута на друштвеној мрежи Фејсбук и то испод фотографије председника Гроцке који се сагао да подигне папирић.

Заправо , све оно о чему је Жиг инфо писао и данас се потврђује. Симоновић је и даље утицајан у СНС-у, само што није званично и председник Гроцке, а када је  ухапшен, председник Србије Александар Вучић је изјавио да хапшење Драгољуба Симоновића је порука за све друге на локалу „да се не играју“, јер ће бити најстроже кажњени. Једном ћемо, како је рекао Вучић, да прекинемо тај зачарани круг и ниједан политичар „ма које боје био“ неће бити заштићен.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација-фотошоп

Можда ти се свиди

Оставите коментар

thirteen + nine =