Почетна » У Гроцкој прво заказана Конститутивна а затим и редовна седница СГО Гроцка у старом сазиву

У Гроцкој прво заказана Конститутивна а затим и редовна седница СГО Гроцка у старом сазиву

Вероватно исти сценарио на територији Београда

од Жељко Маторчевић
1 коментар

Према информацијама Жиг инфа, у току јула одржаће се две седнице СГО Гроцка, и то 1. јула редовна (у старом сазиву) и 9. јула Конститутивна.

Да ствар буде још конфузнија, прво је заказана Конститутивна седница за 9. јул са следећим тачкама Дневног реда:

А затим су, позвани и „стари“ одборници, односно из старог сазива за седницу накнадно заказану за 1. јул 2024 године. Више одборника из старог сазива је потврдило ову информацију, конкретно нам је речено да су добили „телефонски позив“ за седницу 1. јула, али не и скупштински материјал.

Према незваничним информацијама Жиг инфа, свих тринаест градских општина ће имати исти сценарио, односно имаће још по једну седницу Скупштине у старом сазиву, а затим ће се заказати Конститутивна. Према речима наших извора из СНС-а, на овим седницама ће се усвојити буџет за Градске општине, након што се одржи буџетска седница града Београда у истом дану. Претпоставља се да је разлог за одржавање оваквих седница тај што би у новим сазивима опозиција (која је добила одборнике на недавно одржаним изборима) могла да критикује предвиђене буџете, што не одговара владајућој коалицији око СНС-а.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

1 коментар

Radomir јун 23, 2024 - 13:49

A kad ce stici ta voda u Grocku ne zna se. Zoves vodovod nemaju ni cisterne. Ali racuni stizu kao da pijemo Rosu

Понови

Оставите коментар