Почетна » У Умчарима средили, мештани Хајдук Вељкове у Гроцкој се жале

У Умчарима средили, мештани Хајдук Вељкове у Гроцкој се жале

Председник Гроцке каже да сваки проблем решавају брзо

од Жиг Инфо
0 коментар

У јутарњем програму ТВ Пинк, имали смо прилику да гледамо уживо укључење из Умчара, у којој се наводи да су житељи овог места пожелели да се јавна површина, која је била запуштена среди како би била погодна за дружење, али пре свега безбедна за игру деце.

Драган Пантелић, председник ГО Гроцка, рекао је у програму да су се радо одазвали и одмах упутили у решавање овог проблема.

Пантелић је истакао да су изашли на терен на иницијативу суграђана, како би решили овај проблем.

– Овде се наши грађани окупљају и друже, и где се наша деца играју. Наша је обавеза да сваки проблем који се таргетира у што бржем и краћем року решимо – рекао је Пантелић.

Како је рекао, екипа ЕКО Гроцке ће све да уреди и реши и довести ово место за прикладно и безбедно место за дружење и играње.

Маја Митровић, житељка Умчара, истакла је да је простор био веома запуштен, да је пожелела да се среди, с обзиром, како каже, да је јавна површина и да је пригодна за дружење и игру деце.

– Овде се налази један леп летњиковац, такође и извор воде. Ово је једно јако лепо место за дружење и опуштање, али је било јако запуштено – рекла је Митровић.

Како је рекла, сада ће деца моћи да се играју и да уживају, као и старији и захвалила се свима на томе.

Грочани из Хајдук Вељкове муку муче с коровом

Док је зелена површина у Умчарима уредно сређена, мештани Хајдук Вељкове у Гроцкој плаше се од змија које могу бити стациониране у високом растињу којег нико не одржава.

-Добар дан, морамо да се обратимо вама, јер немамо коме другом. Ово што се ради је велика срамота за све нас. Као грађани, не мешамо се у много што шта, ал не можемо да гледамо и ћутимо на неодговорно и несавесно обављање послова. Дођу да покосе траву, и уместо то да лепо одраде, они у ствари покосе шта хоће. Не знамо и не занима нас ко је добио да коси и уређује по Гроцкој, само да одраде све како треба. Јавне површине су свуда и треба да се уреде, наводе из улице Хајдук Вељкове у Гроцкој.

Фотографије Хајдук Вељкове:

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар

five × 3 =