Почетна Локалне вестиГроцка УЛОЖИЛИ СУ СТО ДИНАРА ПА ДОБИЛИ 10 МИЛИОНА; Гроцка: Овога пута добили су 500 000 евра! (ФОТО)

УЛОЖИЛИ СУ СТО ДИНАРА ПА ДОБИЛИ 10 МИЛИОНА; Гроцка: Овога пута добили су 500 000 евра! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Након девет дана од оснивања, са капиталом од 100 динара, ово предузеће већ добија у ГО Гроцка посао у вредности од 10 000 000 (десет милиона) динара.

Реч је о предузећу „ДТ Градитељ професионал“ д.о.о , регистровано на адреси Књегиње Зорке 11 а! Ово предузеће је у октобру прошле године променило правну форму, а и пре ове промене добијало је на Јавним конкурсима у Гроцкој већину послова.  Жиг Инфо је у више наврата писао о овом предузећу за које се изразито сумња да иза њега стоји председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић. Више о њему, прочитајте- ОВДЕ

Као и за „Одржавање некатегорисаних путева у зимским условима“, када се на конкурсу појавио само један кандидат, односно ДТ Градитељ, тако се и на „најновијем закљученом конкурсу“ појавио само један „кандидат“ који је овога пута добио суму од 500 000 евра (пола милиона евра) за „Изградњу- уређење и санацију некатегорисаних путева“.

Наравно поново је реч о „ДТ Градитељу“, који  је према овом закљученом уговору „члан групе“, док је добављач „Шумадија пут“.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар