Почетна Локалне вестиГроцка Умчари: Битка против лажи и вртића, змије и пацови (ВИДЕО)

Умчари: Битка против лажи и вртића, змије и пацови (ВИДЕО)

Серијал "Ако лаже Андрејић, не лаже Панта" II део

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Главни аргумент који је Александар Вучић користио против критичара Београда на води годинама уназад , јесте да је на том месту раније било змија, пацова и наркомана. Као некада Београд на води, тако данас изгледа и место на којем је већ требало да се крене са изградњом вртића.

На данашњи дан је, према ранијим обећањима од стране шефа одборничке групе Српске напредне странке из Гроцке, Славка Андрејића,требало да се започне са изградњом вртића у Умчарима.

  • Ми ћемо се борити против свих неистина и лажи, које се износе на наш рачун и урадићемо за нашу општину највише до сада, што је ико урадио. На сваку лаж, одговорићемо тако што ћемо још више радити. И само на тај начин ћемо доказати где смо ми, као носиоци власти, а где су наши претходници и опозиција. Ми смо одговорна, државотворна странка и никада нећемо лагати наше грађане, а све што ћу вам сада детаљно образложити, ми ћемо и у радити…. Вртић у Умчарима. Почетак радова 30. јун (2023.год.), вредност радова 65 милиона динара, изјавио је између осталога, Славко Андрејић на Скупштини ГО Гроцка одржане 16. јуна 2023.

Подсетимо се, Жиг инфо је започео серијал „Ако лаже Андрејић, не лаже Панта“, односно подсећамо на све оно што је до сада речено а (не) урађено. Смернице за овај серијал узели смо из говора шефа напредњака у Гроцкој, Славка Андрејића. Када је Славко Андрејић на седници СГО Гроцка завршио са читањем „најављених радова“ зачуло се „аух“. Као да је и Андрејић схватио шта је прочитао, односно да поново чита оно што је већ обећавано по више пута.

Иначе, вртић у Умчарима је требао да се изгради још 2012. године. Тада су започети радови у садашњој ОШ „Мића Стојковић“. Међутим, са радовима се престаје јер се у Гроцкој формира нова већина на челу са СНС-ом. Од тада, обећања о вртићу у Умчарима се понављају из године у годину.

Како према Андрејићевим речима, СНС Гроцка никада неће лагати своје грађане, упутили смо се данас на место изградње најављеног вртића у Умчарима. Затекли смо, ако упоредимо ово градилиште са речима Александра Вучића, „змије, пацове и наркомане“ док од извођача радова, није било ни трага ни гласа.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар