Почетна » Веровали или не, Гроцка добила „чуваре“ контејнера

Веровали или не, Гроцка добила „чуваре“ контејнера

од admin
0 коментар
viber image 2021 09 10 20 16 20 468

Међутим, за разлику од многих других  радника, чланска карта СНС-а, Станимировићу је касније омогућила повратак на посао, само уместо у ЈКП, у предузеће „Еко Гроцка“.

Веровали или не, Станимировићев „камбек“ огледа се у томе да са једним комуналним инспектором, практично, чува контејнере у центру Гроцке, тачније код ДИС-а. „Чување“ контејнера састоји се у томе да је Станимировић вечерас укорио једног грађанина Гроцке, да смеће не може бацати у контејнер, јер се код њега у улици износи смеће  одређеним данима.

-Кренуо сам у куповину и понео да бацим смеће, уредно, у контејнер. То је обично кућно смеће, а како ми је канта већ пуна, не видим разлога да га не бацим у контејнер. Ипак, када сам хтео да из гепека бацим уредно спаковано смеће у контејнер, из ауто који је паркиран у близини контејнера, истрчао је радник „Еко Гроцка“  и рекао да не могу да бацим смеће у контејнер, јер се код мене у улици односи смеће одређеним данима, прича за Жиг инфо А.О из Гроцке.

На лицу места, наш новинар, заиста је затекао Станимировића који са комуналном инспекторком „дежура“ поред контејнера. Станимировић је рекао да је он из „Еко патроле“ и да су они ту, како мештани не би бацали „све и свашта“ у контејнере. Ипак, одговора на питање када његово предузеће односи кабасто смеће, није било. Такође, Станимировић није негирао да је вратио А.О, односно да му није дозволио да баци смеће. Станимировић тврди да је дошло само до благог неспоразума.

viber image 2021 09 10 20 16 20 468

Александар Станимировић, у близини локације

Подсетимо се, у протеклом периоду широм ГО Гроцка појавиле су се депоније због неблаговременог одношења кућног и кабастог смећа. Што се тиче предузећа „Еко Гроцка“ грађани су криви за такве депоније, док из истог предузећа не знају да одговоре када се , по Закону обавезно, односи  кабасто смеће.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија:Илустрација- аутонимија инфо

Можда ти се свиди

Оставите коментар

14 − 10 =