Почетна » (ВИДЕО) НЕВЕРОВАТНО ЛИЦЕМЕРЈЕ У ЕКО ГРОЦКА Сметају му „камиончићи“ а он док је руководио предузећем возни парк уништен!

(ВИДЕО) НЕВЕРОВАТНО ЛИЦЕМЕРЈЕ У ЕКО ГРОЦКА Сметају му „камиончићи“ а он док је руководио предузећем возни парк уништен!

од admin
0 коментар

Ни три месеца није прошло, а већ прво незадовољство у првом јавно-приватном партнерству у Гроцкој изазвало је незадовољство код руководиоца „Еко Гроцке“ постављених од челних људи из ГО Гроцка.

Подсетимо се јуче је у току дана дошло до блокаде рада у предузећа „Еко Гроцка“ у којем су главни актери били дојучерашњи директори или заменици Јавних предузећа у Гроцкој, чији су се резултати пословања у њима показали на тај начин да су предузећа доведена до банкрота. Исти ти „радници“ овог предузећа јуче су и преноћили у просторијама фирме, наводно, у знак бунта због неисплаћеих прековремених радних сати и лоших услова рада.

ПОДСЕТИМО СЕ – ОНИ ПРИМАЈУ ПЛАТУ ОД 96 000 ДИНАРА А ШТРАЈКУЈУ Политичка позадина штрајка у „Еко Гроцка“

У репортажи РТС-а, Војкан Милошевић представљен као „синдикални поверилац“ изјавио је да је да су отказе на кућним адресама добили председник синдиката, заменик синдиката, секретарица…
Упитан да наведе који су то радници по структури посла, Милошевић је навео да су то носиоци посла, технички и комунални сектор, људи који су водили посао. Војкан Милошевић је навео и да су „италијани, односно већински партнер „Магип“ дотерали камионе играчке.

-Значи ми избацујемо у три смене по сто тона дневно са играчкама. И у претовару смо и сваки дан смо у прекршајима. Камиони су регистровани на 800 килограма, ми претоварамо по 1 400-500 килограма, каже Милошевић за РТС.

 

И док дојучершањи заменик директора пропалог комуналног предузећа у Гроцкој данас износи податке о неким камионима играчкама, с друге стране, за време Милошевићевог директоровања у ЈКП „Гроцка“ возни парк потпуно је уништен а радницима је каснила плата преко 13 месеци. Такође, према информацијама Жиг Инфа“, ти „камиончићи“, како наводи Милошевић, данас превозе скоро дупло више смећа него што је то некада износила ЈКП „Гроцка“. Наводни чланови синдиката којима је отказ уручен на адресу становања су нико други него они које је поставила ГО Гроцка, а који су раније били на функцијама по разним Јавним предузећима у Гроцкој

Док је Војкан Милошевић себе претстављао као синдикални поверилац, у току дана у нашу редакцију су стигли деманти из „УГС Независности“ да овај синдикат нема везе са наводним штрајком.

ДЕМАНТ НЕЗАВИСНОСТИ

У предузећу „Еко Гроцка“, према сазнањима Жиг Инфа, на огласној табли стоји обавештење да се систематизација, која је била спорна од стране актера јучерашњих догађаја, обуставља.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eighteen − eleven =