Почетна » Видоје престао са штрајком глађу, дато му ново обећање

Видоје престао са штрајком глађу, дато му ново обећање

Шукало постројио надлежне

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Видоје Теофиловић из Врчина данас је након девет дана, прекинуо штрајк глађу испред зграде општине Гроцка, а који је започео зато што му се није асфалтирала улица у којој живи.

Видоје је данас пристао на нови компромис, односно обећање, само овог пута потписаног од стране председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића, да ће његова улица бити реконструисина до краја јуна ове године.

Према сазнањима Жиг инфа, Теофиловић је постигао овакав договор након разговора са народним послаником у старом сазиву, испред СНС-а, Адамом Шукалом.

Иначе, Шукало је у Гроцкој, поред Александра Јокића, пред недавно одржане изборе руководио одбором напредњака у Гроцкој. Након избора, Шукало се практично и није појављивао у Гроцкој, све до данас.

Како наводи Видоје Теофиловић, Шукало је данас постројио све директоре и представнике општине и укоравао их зашто није решен његов проблем.

  • Били су ту, поред Шукала, сви директори Јавних предузећа, као и председник и заменик ГО Гроцка. Викао је на њих зашто мој проблем није решен. Ја сам пристао, на крају, да им дам још једну шансу и да заврше коначно Македонску улицу у Врчину, изјавио је Видоје за Жиг инфо.

Бонус видео:

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

6 + 5 =