Почетна » ВИШЕ НЕЋЕ НИ ПОЛОВНО САМО НОВО! ГО Гроцка опет купује аутомобиле овога пута у ВРЕДНОСТИ ОД 30 000 ЕВРА!

ВИШЕ НЕЋЕ НИ ПОЛОВНО САМО НОВО! ГО Гроцка опет купује аутомобиле овога пута у ВРЕДНОСТИ ОД 30 000 ЕВРА!

од admin
0 коментар

Крајем 2016. године, ГО Гроцка је крајем прошле године расписала јавну набавку куповине путничких возила по систему „старо за половно“.

Тада је ГО Гроцка својих шест возила марке „Застава“ познатијих као „кечеви“ заменила уз доплату за возила марке „Шкода“ и за ту трговину из буџета општине платила 2 467 663,93 динара (око 20 000 евра!). Према општим подацима из јавне набавке, ГО Гроцка је детаљно описала која су јој возила потребна. А затражено је 4 возила којима су тачно одредили снагу, запремину мотора као и испод које године не сме возило бити старије (најмлађе 2013. годиште). На једном од возила уписана је чак и жељена боја! У свим возилима затражена је клима, „аир бег“ за возача и сувозача, цд радио, централна брава, кодирани кључ, 2 кључа…

ВИШЕ О ОВОЈ НАБАВЦИ- ОВДЕ

Након седам месеци од замене старих за половне аутомобиле, ГО Гроцка је поново расписала јавну набавку само овога пута по систему „половно за ново“.

КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА-ОВДЕ

Наиме, ГО Гроцка је заменила аутомобил „Шкода Супер Б Елеганце“ из 2008. године за три аутомобила, уз доплату од  3 805 432, 86 динара са ПДВ-ом. Како пише у закљученом уговору који је потписан од стране председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића, ова куповина ће се платити у ратама у износу од 567 572, 14 динара са ПДВ-ом.

ЗАКЉУЧЕНИ УГОВОР- ОВДЕ

Према том уговору, купљена је потпуна нова Шкода „Octavia Style“ 2,0 TDI, као и две Шкоде „Fabia“ не старије од 3. године.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар