Почетна » Власник радио Пулса из Гроцке недозвољено зрачи децу и бави се враџбинама

Власник радио Пулса из Гроцке недозвољено зрачи децу и бави се враџбинама

Локална власт не реагује

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Никита је написао да никада не мрзите људе који лоше говоре о вама. Баш напротив, жалите их. Таквим људима животи су празни, мрачни, пуни комплекса. Будите поносни што сте баш ви одабрани као главна тема онима чија је глава празна и који причају о вама, тек да би имали шта рећи.

Онај који прати ситуацију у Гроцкој, сваки пут наилази на све веће лудило. На малоумност, нелогичност и надасве нереаговање надлежних институција. Слоган који су користили напредњаци у политичкој кампањи „За нашу децу“, у Гроцкој би могао да гласи „Зрачимо вам децу, па шта“.

Члан Српске напредне странке и власник радио Пулса, Стефан Радић већ годинама емитује сигнал тик уз обданиште у насељу Пударци. Да би емитовао свој програм, Радић плаћа али као донацију ФК Пударци, односно представнику овог клуба Милету Недељковићу који је јавно својим потписом подржао Српску напредну странку.

Да Радић емитује сигнал који није дозвољен, као и да је опасан за малишане који похађају предшколско, потврђује и документација Секретеријата за заштиту животне средине града Београда.

ГО Гроцка. чију власт сачињавају управо представници слогана „За нашу децу“, који су у кампањи се изјашњавали да су деца будућност и да ће држава учинити све како би заштитила најмлађе, једноставно ћути на чињеницу да неко на њеној територији емитује недозвољене јонизирајуће зраке.

Наиме, Жиг инфо је проследио кабинету председника Гроцке, као и Инфо служби ГО Гроцка пре три дана следећа питања:

Нови повереник напредњака у Гроцкој, Андрија Чупковић недавно је за Жиг инфо изјавио да ће председник Гроцке одговарати на сва питања. Од како је тo изговорио, председник Гроцке ни да зуцне за Жиг инфо.

Али овде није у питању Жиг инфо, већ најмлађи становници насеља Пударци, што је престрашно.

Онај који зрачи, њега још мање брига. Како је донето решење уместо да одмах премести се на нову локацију он наставља даље по свом. А они који су га разоткрили, за њих има посебне мере. Он ће у цркву, па ће заједно са сликом и свећом бацити клетву која ће, како каже власник Радио Пулса, почети да делује за 90 дана.

Ако након овог текста намеравате да питате власника Радио Пулса да ли је све ово тачно, односно да ли иде у цркву и баца клетву, рећи ће да је све што је написано фотошоп и да то он никада није написао. То ће вам рећи, док држи свећу, исто као када је на својој фреквенцији пуштао клетве против уредника овог портала а затим је пред члановима РЕМ-а тврдио да он то није никада урадио, иако постоје тонски записи.

Многи који су увидели овакво понашање код власника радио Пулса рекли би да је ово за психијатриско посматрање. Такво мишљење није далеко од стварности, јер власник радио Пулса је већ осуђиван због прогањања професора из Средње школе на сличан начин. Због тог кривичног дела добио је три година лечења у психијатриској установи Лаза Лазаревић.

Верници Српске православне цркве се пак згражавају клетве. Кажу да није хришћанска, да је опасна али за оног који куне. Како кажу, Бог је још у Старом завету проклињао оне који се тиме баве и то важи и дан данас. Откровење Јованово говори нам да ће најоштрије на оном свету бити кажњени врачари и гатари.

Власник радио Пулса је класичан пример када уништите институције, те појединци могу да раде шта пожеле. У овом случају, нажалост у питању је најмлађа популација становништва које изумире. Образ се одавно изгубио, односно постао је као ђон. Такав је и код власника радио Пулса, јер он сигнал није искључио са описне локације, а вероватно ће, како би заштитио своје злочине и остао и даље у етру, поново образложити да су кренули напади на њега независног све у циљу да му угасе сигнал. Наравно, као и за многе друге злочине који су разоткривени, и власнику радио Пулса биће крив Жиг инфо. Јер да нас није било, не би се ни сазнало да радио Пулс зрачи најмлађе.

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар