Почетна » Власник радио Пулса јавно се извинио уреднику Жиг инфа због емитованих увреда, али само преко новина

Власник радио Пулса јавно се извинио уреднику Жиг инфа због емитованих увреда, али само преко новина

од admin
0 коментар
danaszabranapuls

 Власник радио Пулса, Стефан Радић јуче је објавио јавно извињење у дневном листу Данас, сходно решењу РЕМ-а, међутим на радио фреквенцији то није учинио.

danaszabranapuls

Наиме, до данашњег дана, иако је под обавезом, Радић није емитовао на фреквенцијама радио Пулса јавно извињење два дана заредом. Према мониторингу који врши Жиг инфо, као и остале надлежне службе, за сада није емитовано јавно извињене на фреквенцијама радио Пулса. Такође, према информацијама из РЕМ-а, Радићу решење није уручено, због фиктивне адресе која је наведена за радио оператера, што доводи у сумњу да се на радио Пулсу неће емитовати јавно извињење.

Након што је савет РЕМ-а послао решење о забрани емитовања радио Пулса, власник ове радио станице објавио је на друштвеним мрежама да продаје сав свој капитал.

prodaja puls

Међутим, након неколико добијених понуда за продају, Радић одустаје од исте и повлачи пост са друштвених мрежа, јер иза пословања његових предузећа који су носиоци дозволе за радио и тв фреквенције постоје више милионска дуговања. Према Радићевим речима, Жиг инфо је тај који је објавио да постоје дуговања на овим предузећима, те потенцијални купци сада га уцењују с тим подацима и нуде му много нижу цену.

Радић прети и адвокату Жиг инфа

По добијању решења РЕМ-а, правни заступник Жиг инфа, адвокат Немања Тодоровић добија на десетине увредљивих порука на дневном нивоу од стране власника радио Пулса, Стефана Радића.

– Власник радио Пулса, од како је сазнао за решење РЕМ-а не престаје да ме узнемирава с порукама. Просто је невероватно да особа која је већ кажњена због вређања, односно како је РЕМ изрекао, то учинио умишљајно, на веома погрдан и омаловажавајући начин, континуираним вређањем подносилаца пријава, сада то исто чини тако што ми шаље на десетине порука дневно. Уместо да заиста јавно се извини за грешке које је учинио, он и даље негира оно што су чули сви они који слушају радио Пулс, а то је континуирано вређане чланова редакције Жиг инфа. Болест или злоба. Свакако, због новонастале ситуације, обратићемо се надлежним инстуцијама и вештацима, како би утврдили овакво понашање Радића, изјавио је за Жиг инфо адвокат Немања Тодоровић.

 

За Жиг инфо:
Зоран Лалић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

two × three =