Почетна » Врчин: Рокери ОМШ „Невена Поповић“ пожелели су да помогну свом другу Михаилу (ФОТО И ВИДЕО)

Врчин: Рокери ОМШ „Невена Поповић“ пожелели су да помогну свом другу Михаилу (ФОТО И ВИДЕО)

ЧЕТВОРОСТРУКИ ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ВРЧИНСКИХ РОКЕРА

од Жељко Маторчевић
0 коментар

22.12.2022. године, у свечаној сали ОШ „Свети Сава“ у Врчину, одржан је, сада већ традиционални, концерт бенда ОМШ „Невена Поповић“, овог пута у чак четири термина, у 12, 14, 15 и 18ч.

Повод за окупљање и организовање оваквог догађаја нису предстојећи празници као иначе, већ су рокери ОМШ „Невена Поповић“ из Гроцке, пожелели да помогну свом другу Михаилу Кнежевићу, ученику шестог разреда ОШ „Свети Сава“ из Врчина.
Михаило је био здраво и срећно дете све до почека ове године када се сусрео са опаким обликом леукемије који захтева лечење у иностранству, за које је потребно прикупити средства у што краћем року.

Публика је уживала у оригиналним извођењима како познатих нумера Бајаге, Кербера, Електричног оргазма, Дисциплине кичме, Кугуарса, Метка, Партибрејкерса и Владе Дивљана, у интересантним обрадама традиционалних песама, тако и ауторске песме „Немам појма“ коју су ученици заједно написали и искомпоновали.

Наступили су следећи ученици:

Гитара/бас гитара – Матија Тријић, Вера Ђорђевић, Василије Ћустић, Вид Ћустић, Танасије Ћустић, Алекса Анђелковић, Драгана Анђелковић,

Бубњеви – Гвозден Момчиловић

Клавијатуре – Кристина Станишић

Флаута – Мила Митровић

Саксофон – Растко Милићев, ученик МШ „Јосип Славенски“ који је радо узео учешће у добротворном концерту

Ученике је припремио наставник Бранко Тријић.

 

Из ОМШ „Невена Поповић“ из Гроцке кажу да желе Михаилу да брзо оздрави и да им се што пре врати!

-Верујемо да је публика уживала у нумерама, а уколико неко није био у прилици да присуствује а жели да  помогне, жиро рачун да динарске уплате је 160-6000001421744-04, док је за девизне уплате 160-6000001422107-79, наводе из ОМШ „Невена Поповић“

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар