Почетна » ВРЕМЕ ЈЕ ДА „ПРОПЕВА“: Председник Гроцке сврстан у „Естраду“ која краде струју!

ВРЕМЕ ЈЕ ДА „ПРОПЕВА“: Председник Гроцке сврстан у „Естраду“ која краде струју!

од admin
0 коментар

Данашње издање „Српског телеграфа“ донело је на насловној страни чланак под насловом „Естрада краде струју“.

Међу познатим естрадним личностима нашао се и председник Гроцке и ОО СНС-а Драгољуб Симоновић – Сима из Врчина.

Подсетимо се , крајем јануара 2017. године, приступајући по процедури, ЕДБ је искључио мерно место председника ГО Гроцка које се налази на бандери до његовог домаћинства, а затим су кренули да провере да ли је неки од објекта још увек под напоном. Одмах на првом објекту установили су, да насупрот томе што је искључен са напона, струје у њему има! Пријава је у ЕДБ стигла анонимно..

Након објављивања текста, огласио се и председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић који је на нерегистрованом порталу „Гроцка инфо“ који се финансира из општинског буџета, упутио некакав демант под називом „ДЕМАНТ ПРЕДСЕДНИКА СИМОНОВИЋА: Лаж је да су ми радници ЕДБ-а искључили струју!“.
Иако нико није ни споменуо да је Симоновићу искључена струја, он је изгледа за сваки случај то демантовао, а као доказ поставио је фотографију своје куће која сија у мраку.

-Апсолутно је лажна информација да ми је на мом станбеном објекту искључена ел. енегија, као што је лаж да исту не плаћам и да имам нелегалан прикључак. Због свега наведеног, већ сутра ћу поднети тужбу против лица које је ову лажну информацију као и многе друге пласирала у јавност. Да би се увеили у ово што сам вам изјавио шаљем вам ову фотографију моје куће, као доказ да нема никакве истине у информацији која је вечерас објављена. – изјавио је председник Симоновић за нелегални портал „Гроцка Инфо“.

Међутим, одмах након објављивања деманта, Жиг Инфо објављује службену белешку полицијске станице Гроцка  Наиме, у том извештају пише да је полицију контактирао Јовица Симоновић, син Драгољуба Симоновића као и да је приликом доласка радника ЕДБ-а у кући Драгољуба Симоновића била присутна и његова супруга Зорица која уствари није дозволила радницима да изврше увиђај и на домаћинству. У полициској белешци се такође недвосмислено наводило да су на бројилу куће председника Гроцке пронађене неправилности, као и да је исто демонтирано и о томе начињен записник. Објављивањем ове белешке, Симоновић је ухваћен у лажи. Такође, Симоновић подноси тужбу против портала Жиг Инфо, али у тужбеном захтеву није уопште споменуо „крађу струје“.

ПОГЛЕДАЈТЕ ЗАПИСНИК ПС ГРОЦКА:

Како наводи „Српски телеграф“, сви ухваћени тврде да нису лопови, да се у струју не разумеју и да не би знали како да је краду.

Ко зна зашто је председник Гроцке сврстан у „естраду“, можда једног дана заиста пропева с обзиром да је Симоновић функционер који је, како воли да се представља, свестрана личност.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

nineteen − eighteen =