Почетна » Предизборна кампања у Гроцкој под велом СНС-а

Предизборна кампања у Гроцкој под велом СНС-а

од admin
0 коментар
blazafla2

Чинило се да ови локални избори у Гроцкој, не рачунајући ванредно стање, су протекли без већих проблема и подметачина владајуће странке, међутим да ли је заиста тако? Готово сви актери у изборној трци, осим Немање Тодоровића повереника ПСГ-а за Гроцку, изјаснили су се да су узбори били фер и коректни.

 

Међутим, у току предизборне тишине појавили су се флајери који су једног од кандидата представили у негативном контексту, указујући да ће његовим доласком на власт моћи поново да „украде“.

Рече је о флајерима који су се у току предизборне тишине делили за председника УГ „Наш човек“, Блажу Стојановића. Овакав вид маркетинга посебно је био актуелан, односно овакав материјал делио се првенствено у Лештанима и Винчи. 

 blazafla2

blazafla1

Билтени против Блаже Стојановића

Према сазнањима Жиг инфа, актер оваквог пропагандног материјала био је један од координатора Миленко Буквић који је без обавештења и дозволе првог на листи СНС-а ипак делио флајере против Блаже Стојановића. Иначе, овакав вид пропаганде одавно је познат у редовима СНС-а. Зачетник такве пропаганде је бивши председник ОО СНС-а Драгољуб Симоновић још од избора 2012. Године.

За те локалне изборе, остало је забележено да је СНС штампао новине, односно билтен Снаге грађана у којем је лидера те групације окарактерисао као бахатог у наводном интервјуу. За изборе 2016. Године, с обзиром да је Горан Пекарски постао народни посланик на листи СНС-а, Симоновић је организовао плакате и флајере такође против Блаже Стојановића.

Ти плакати и флајери су готово исте садржине као и овогодишњи. Упућени кажу да је Блажо Стојановић ове године имао озбиљну организацију у Лештанима, међутим да је оваква кампања допринела да освоји мање гласова у овој изборној јединици.

Затворен технички преглед возила у Калуђерици

Пред ове локалне и републичке изборе у Гроцкој, остаће забележено да је затворен и један технички преглед возила у Калуђерици. Наиме, када се власник  подржао јавно СПС у Гроцкој, на вратима тог техничког прегледа возила закуцале су разне инспекције које су затим исти затворили.

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

sixteen + 3 =