Почетна » За народне посланике у Гроцкој Жиг инфо прихватљив, за Општину не

За народне посланике у Гроцкој Жиг инфо прихватљив, за Општину не

од admin
0 коментар

 Међу првим најављеним састанцима  била је и делегација Жиг инфа, која је народним посланицима предочила  не препознавање значаја медија од стране локалне власти у Гроцкој. Од народних посланика били су присутни Милош Терзић и Горан Пекарски, док новинар наше редакције, Милан Јовановић,  није могао због раније заказаних обавеза да присуствује састанку. Ипак, пренете су и поруке које је за народне посланике имао Јовановић, а народни посланици су се сложили да постоји проблем између комуникације општине Гроцка са Медијским центром „Жиг инфо“.

– Ту смо да примимо све грађане, имамо још састанака данас и стварно ћемо се потрудити да урадимо нешто, ако можемо, у оквиру наших овлашћења, рекао је народни посланик Милош Терзић.

-Ја не видим, зашто не би постојала сарадња са медијима. Милош и ја можемо да дамо препоруку представницима ГО Гроцка, да увиде да постоји тај проблем, рекао је народни посланик Горан Пекарски.

Иначе, Жиг инфо је затражио састанак са народним посланицима у Гроцкој искључиво због тога што актуелни председник ГО Гроцка, Драган Пантелић,  као и већина руководства ове Општине избегава састанак са представницима нашег малог медија, који је у свету познат по истраживању коруптивних радњи.

Подсетимо се, половином децембра прошле године Жиг инфо је објавио текст „Канцеларија народних посланика у Гроцкој не постоји, шта је разлог?“.

Тада су сва три народна посланика са територије ГО Гроцка  одговорила на питање Жиг инфа да ли би требало да постоје Канцеларије за комуникацију народних посланика са грађанима, док  смо из ове локалне самоуправе остали без одговора на исто питање.

Народни посланик Горан Пекарски је тада изјавио да је већ два пута усменим путем разговарао са председником ГО Гроцка, Драганом Пантелићем на ту тему. Милош Терзић је у својој изјави за Жиг инфо рекао да ће од Првог јануара упутити захтев општини Гроцка поводом канцеларије за народне посланике. Сличан одговор имала је и народна посланица Оливера Огњановић.

Од данас,  три народна посланика са територије  општине Гроцка, Оливера Огњановић из Гроцке, Горан Пекарски из Калуђерице и Милош Терзић из Лештана биће доступни грађанима сваког петка од 09-15 часова, а грађане ће примати у просторијама Скупштине општине Гроцка на адреси Булевар ослобођења 39. 

Заказивање термина грађани могу да обаве преко телефонског броја 011 8501 312 (локал 149) сваког радног дана од 08-12 часова.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар

four × 2 =