Почетна » За радио Пулс ипак ургирао председник Гроцке, сигнал ипак није пуштен (ВИДЕО)

За радио Пулс ипак ургирао председник Гроцке, сигнал ипак није пуштен (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Наиме, власника радио Пулса, Стефана Радића, контактирао је већник Александар Рајковић, који му је саопштио да је причао са председником Пантелићем и да су се договорили да се опрема од радија врати на првобитну локацију. Убрзо, након Рајковића, Радића је позвао и председник ГО Гроцка, Драган Пантелић који му је саопштио да он, наводно, нема ништа са гашењем али да је замолио председника ФК „Пударци“ да му омогућу да врати опрему и покрене поново емитовање.

Како се председник Гроцке клео да није интервенисао да се угаси сигнал радио Пулса, односно да он нема утицаја на председника ФК „Пударци“, а сада одједном ипак има, упитао се  власник радија Стефан Радић.

Пуштање у етар радио Пулса на фреквенцији 88,7 требало је да буде у току јучерашњег дана, међутим, због бахатог и осионог понашања председника ФК „Пударци“, Милета Недељковића, власник радија је одустао од те намере. Недељковић није дозволио да новинар Жиг инфа преноси уживо пуштање у етар сигнала радио Пулса, а и приватизовао је јавну површину. Такође, власнику радио Пулса није направио резервни кључ у делу у којем би стајала опрема, те је Радић одустао од поновног пуштања сигнала на 88,7 у етар.

Опширније у видео прилогу:

За Жиг инфо:
Зоран Лалић

Можда ти се свиди

Оставите коментар