Почетна » ЗАКАЗАНА 4. СЕДНИЦА ГО ГРОЦКА За улазак у власт, поклон место члана Општинског већа

ЗАКАЗАНА 4. СЕДНИЦА ГО ГРОЦКА За улазак у власт, поклон место члана Општинског већа

од admin
0 коментар

За среду 30. новембра са почетком у 10. часова у Великој сали заказана је четврта седница СГО Гроцка.

Од 14. тачака дневног реда, које су предвиђене на овој седници СГО Гроцка, издвајамо тачку 3 и 4, а која се односи на разрешење и именовање члана већа.

Према информацијама Жиг Инфа, на овој 4. седници СГО Гроцка, биће разрешена Милица Николић члан СНС-а, а за новог члана већа поставиће се Маринковић Ненад из Врчина. Маринковић је члан ДСС-а.

Подсетимо се, Жиг Инфо је више пута писао о блиским односима ДСС-а и СНС-а, иако су они наводно били једни против других за време локалних избора ове године. Такође, недавно је одржан састанак са представницима „владајуће коалиције“ у којој су се напрасно појавили представници ДСС-а.

ВИШЕ- ОВДЕ

Спекулисало се да ће нови члан Општинског већа у Гроцкој бити председник ОО ДСС-а Гроцка Зоран Милићевић- Паја. Међутим, према важећим законима члан већа не може бити и одборник у ГО Гроцка. Ако би се Милићевић поставио за члана већа, морао би да да оставку на место одборника у ГО Гроцка. Први на листи одборника који би онда ушао у грочанску Скупштину била би Оливера Кнежевић. Кнежевићка сада не одговара СИмоновићу на месту одборника, иако му је помогла у претходном мандату како би учврстио власт у Гроцкој. Због тога, како сазнајемо. Милићевићу је продужено запослење у ЈП „Водовод и канализација“, док је за члана већа постављен Маринковић, као члан ДСС-а.

Ово су остале тачке дневног реда:

s1

s2

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

twenty − 16 =