Почетна » Зашто је оставка заменика председника у Гроцкој „државна тајна“?

Зашто је оставка заменика председника у Гроцкој „државна тајна“?

од admin
0 коментар
prgr

Наиме, према информацијама Жиг инфа, Иван Паунић је почетком прошле недеље поднео оставку, али званичници ГО Гроцка о њој не желе да причају јавно.

Жиг инфо је контактирао председницу Скупштине ГО Гроцка, Душицу Мемаровић како би добио званичну потврду Паунићеве оставке. Мемаровићка је потврдила његову оставку, али је ипак рекла да о детаљима питамо председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића-Панту.

Председник Гроцке  на питања Жиг инфа о смени Паунића, рекао је прво да ће нам одговорити у току сутрашњег дана, а затим да ће нам се обратити у писаној форми у „што краћем року“.

prgr

Ипак, одговор од председника Гроцке и након више дана није стигао, па се поставља питање зашто се смена Паунића држи у тајности?

Према информацијама Жиг инфа, оставка заменика председника ГО Гроцка, изазвала је прави рат у редовима напредњака, како би Паунића заменила „најподобнија личност“. Ако узмемо у обзир да  СНС Гроцке, практично, никада није очишћена од Симоновићевих рецидива, именовање новог заменика председника Гроцке постала је кључна ствар у борби за превласт. Наши извори кажу да тренутно постоји више опција за именовање новог заменика председника Гроцке. Према њиховим речима, постоји и опција да заменик председника ГО Гроцка уопште не буде биран, тачније да то место буде упражњено да даљњег. Управо због овакве ситуације, званична смена Паунића се држи под „велом тајне“ .

Конкретно, док рат кланова између напредњака траје, неће бити ни заказана седница СГО Гроцка на којој ће се потврдити оставка Паунића и евентуално постављење новог заменика председника.

Како још наводе наши извори, ситуација међу представницима власти у Гроцкој, односно напредњацима је из дана у дан све гора.

-Клан око Буквића, Дилберовића и Рајковића је најгори. Они се и даље питају око свега у Гроцкој. Нејасно нам је само зашто то Пантелић (председник ГО Гроцка) трпи. Или не уме, или  не сме. Трећег разлога због нема, а сигурно у одбору напредњака још увек има некомпромитованих људи. Само је питање докле ће такви остати у странци, јер је стање у последњем време неиздрживо и хаотично, наводи један од извора блиских СНС-у за Жиг инфо.

Подсетимо се, након што је одборница Српске странке Заветници, Бојана Букумировић за скупштинском говорницом у Гроцкoj покренула питање садашњег заменика председника ове локалне самоуправе, јавио се и сам актер односно Иван Паунић саопштењем на званичном сајту ГО Гроцка. У тој изјави Паунић је навео да „Најважније је да свако одради свој део посла часно и поштено, да помогне нашој општини на најбољи могући начин..“, насупрот чињеници да је његов очух запослен у водоводу Гроцка, управо због политичког дила.

ВИШЕ-Заменик председника Гроцке се „вади“ а очух му у водоводу запослен због „политичког дила“(ВИДЕО)

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

20 − ten =