Почетна » ЗАВРШНИ МИТИНГ Блажо Стојановић неће водити прљаву кампању

ЗАВРШНИ МИТИНГ Блажо Стојановић неће водити прљаву кампању

од admin
0 коментар

Удружење грађана „Наш човек“ одржало је јуче завршни скуп у Гроцкој у оквиру предизборне кампање пред локалне изборе заказане за 24. април.

У току програма представљено је 35 кандидата за одборнике из свих месних заједница и у кратким цртама предочен је план развоја општине у периоду од 2016. до 2020. године.

Присутним грађанима обратили су се привредник и кандидат за одборника из Лештана Милутин Ђурић, бивши начелник полицијске станице у Гроцкој и кандидат за одборника Радивоје Видовић, потпредседник удружења и кандидат за одборника из Болеча Душица Николић, књижевник и публициста Никола Апостоловић и председник Удружења уједно и кандидат за председника Општине Блажо Стојановић.

Челни људи удружења истакли су да и поред тога што се на њих и њиховог председника води прљава кампања неће узвратити на исти начин.

-Ово Удружење заговара један модеран вид бављења политиком који подразумева фер и коректно вођење предизборне кампање, што подразумева представљање програма, људи који ће бити будуће руководтсво Општине у служби свих грађана, чињеница и дела која стоје иза њих, рекли су из УГ „Наш Човек“.

На крају позвали су све грађане да обаве своју грађанску дужност и изађу на предстојеће изборе и да својевољно без страха, уцене и претњи изаберу број 6.

Можда ти се свиди

Оставите коментар