Почетна » Због Блаже нова раскрсница са семафором у Гроцкој

Због Блаже нова раскрсница са семафором у Гроцкој

Потребна и због полагања возачког

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Мештани Гроцке, добили су нову раскрсницу и семафор код Цркве. Промењен је и режим саобраћаја, те је улица поред Трскаре сада једносмерна.

Према сазнањима Жиг инфа, оваква раскрсница је направљена због бившег председника Гроцке, Блаже Стојановића. Наиме, Стојановић је преко својих веза издејствовао да на „Смeдеревцу“ код Цркве сада постоји скретање и за лево са одговарајућом сигнализацијом. Увођењем овог скретања улица која је тик уз „Трскару“ је сада једносмерна у једном делу.

Оваква раскрсница је потребна и за полагање возачког испита, јер је то један од услова да кандидати могу да полажу исти. Иначе, у Гроцкој постоји Ауто школа иза које стоји управо Блажо Стојановић.

Стојановић је потврдио за Жиг инфо да је због њега постављена ова раскрсница, као и да је то тек почетак увођења реда у саобраћај по Гроцкој. Најавио је и постављање лежећих полицајаца у делу Смедеревског пута од АМД Гроцка па до „Рајкове продавнице“, на потезу где се дешава највише саобраћајних несрећа. Блажо Стојановић каже да ће он наставити да се бори за своје место, односно Гроцку, кад већ то локална власт не чини.

С друге стране, има оних који  негодују на овакве промене, конкретно мислећи на ову раскрсницу. Возачи сада већ по навици возе, те им је ова промена збуњујућа а некима и нелогична.

Погледајте новопостављену раскрсницу:

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар