Почетна » Због фијаска, отварање клизалишта у Калуђерици одложено до среде

Због фијаска, отварање клизалишта у Калуђерици одложено до среде

Незалеђено клизалиште

од Жељко Маторчевић
0 коментар

За данас у 18. часова испред ГО Гроцка било је најављено отварање клизалишта за најмлађе у Калуђерици, у ОШ „Алекса Шантић“.

Овом приликом требало је бити организована и представа за децу, са пратећом кореографијом кловнова, штулаша, жонглера. Међутим, да се клизалиште неће отворити данас, било је познато већ у раним поподневним сатима.

„Наша прича“, како се од недавно рекламирају представници ГО Гроцка се заправо претворила у прави фијаско. За клизалиште које је планирано да се постави у овој Основној школи у Калуђерици било је потребно неколико дана да би се створила ледена подлога. Онај који је све то организовао, предвидео је овај податак, те је заказао отварање клизалишта за данас.

Због чињенице да клизалишту треба неколико дана да се заледи, данас су многи затражили да се одложи. Међутим, било је и оних који нису хтели ништа да одлажу. Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић инсистирао је да се оно данас отвори и покуша да се некако са залеђивањем убрза.

Упркос су била бројна упозорења да од залеђивања клизалишта нема ништа за данас и да је најбоље отварање одложити, јер је председник Гроцке је одлучио да ће свечаног отварања бити.

А како каже председник Гроцке, тако мора бити, па макар се отварало клизалиште без ледене подлоге.  Окупио се народ, те је био ред да буде некаквог отварања. Тако је вечерас у Калуђерици свечано отворено клизалиште које ће прорадити тек у среду.

Подсетимо се, и прошле године је отварано клизалиште у Калуђерици. Тада је професионална клизачица више пута пала,  јер је клизалиште било направљено од синтетичких подлога.

Бонус видео: Отварање клизалишта у Калуђерици 2021.

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар